Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

“ESNAFIN SABREDECEK GÜCÜ KALMADI”

Reklam
“ESNAFIN SABREDECEK GÜCÜ KALMADI”
Spread the love

CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı olarak Chp Denizli İl Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Milletvekilimiz Teoman Sancar, Chp Denizli İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşen Sarıoğlu Kocabay, Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan, Chp Merkezefendi İlçe Başkanımız Ali Osman Horzum, Chp Pamukkale

İlçe Kadın Kolları Başkanımız Mahinur Dingil, Chp Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Ibrahim Savan, il ve ilçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz ile beraber Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Yaşadığımız bu zor günlerde esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız. Zor günleri birlikte aşacağız.

CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı olarak Delikliçınar Meydanından Atatürk Stadyumu’na kadar Lise Caddesi boyunca faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ettik. Denizli’nin kültür sanat etkinliklerinin yoğun olduğu Çatalçeşme bölgesi de dahil olmak üzere lokantalar, büfeler, kafeler, kitap evleri, müzik mağazaları, ayakkabı ve giyim mağazaları başta olmak üzere esnaf kaderine terkedilmiş şekilde sürecin doğru yönetilmesini istiyor. Esnafımızla beraber mücadelemizi sürdüreceğiz.dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ