Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

“Sen de pozitif olacaksın” deyip yüzüne tükürmüş

Reklam
“Sen de pozitif olacaksın” deyip yüzüne tükürmüş
Spread the love

Karı-kocanın korona tartışması karakolda bitti! “Sen de pozitif olacaksın” deyip yüzüne tükürmüş

Karı-kocanın korona tartışması karakolda bitti!

Samsun’da bir doktor, testi pozitif çıkan karısından kendisine koronavirüs bulaştırmaya çalıştığı ve darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şahıs, eşinin “Sen de pozitif olacaksın” diyerek yüzüne tükürdüğünü söyledi.

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde görevli Dr. F.İ, 4 ay önce “kediye kıyma verdim diye beni darp etti” iddiasıyla kendisi gibi doktor olan eşi M.O.İ’den şikayetçi olmuş, daha sonra da şikayetinden vazgeçmişti. Dr. F.İ. görev yaptığı Şanlıurfa’da rahatsızlandıktan sonra eşinin yanına, Samsun‘un Bafra ilçesine geldi.

KENDİSİ NEGATİF, KARISI POZİTİF ÇIKTI

F.İ. ve kocası M.O.İ. birlikte koronavirüs testi yaptırdı. Gelen test sonucunda F.İ. pozitif, kocası M.O.İ. ise negatif çıktı. Evde yaşanan tartışma sonucunda Opr. Dr. M.O.İ., eşinin kendisine virüs bulaştırmaya çalıştığı ve darp ettiği iddiasıyla karakola giderek ondan şikayetçi oldu.

“SEN DE POZİTİF OLACAKSIN’ DİYEREK YÜZÜME TÜKÜRDÜ”

Opr. Dr. M.O.İ., “Eşim birkaç gündür rahatsızdı. Onunla birlikte koronavirüs testi yaptırdık. Onun testi pozitif, benimki negatif çıktı. Eve geldik, kendisine evde bakıyordum. Bugün saat 13.00 gibi uyandı. Bugün de benim doğum günümdü. Ablam arayarak doğum günümü kutladı. Vay ‘niye seni aradılar. Benim hakkımda mı konuşuyorsunuz’ dedi. Marketten gidip bir şeyler alıp geldim. Aldıklarımı gibi benim kafama fırlattı. ‘Sen beni hastaneye mi yatırmaya çalışıyorsun. Benden kurtulmaya mı çalışıyorsun’ diyerek cinnet geçirdi. ‘Ben pozitif oldum, sen de pozitif olacaksın’ diyerek yüzüme tükürdü. Tükürüğünü eline alıp ağzıma soktu. Birkaç gündür bana zorla virüs bulaştırmaya çalışıyordu. Daha sonra beni darp etti, sağımı solumu ısırdı. Daha önceden de bana iftira atıyordu. Polis çağırıyordu” dedi.

“ERKEKLERE DE ŞİDDET UYGULANIYOR”

Eşinin Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde doktor olduğunu belirten M.O.İ. “Ben de kendisinden şikayetçi oldum. Kendisi şu anda evde karantinada, uzaklaştırma kararı aldırdım. Can güvenliğim tehlikede. Daha önceden de böyle şeyler oluyordu, beni darp ediyordu. Gidip ‘beni darp etti’ diye şikayet ediyordu. En son beni şikayet ettiğinde kendi özgür ifadesiyle ifadesini geri aldı. Vicdan azabı çekti, ‘ben yalan ifade verdim’ diye. Ben de ondan şikayetçi olmadım. Ama artık yani hastalara zarar olur, bana zarar olur diye mecbur ceza almasını istiyorum. Sadece kadınlara değil bu ülkede erkeklere de şiddet uygulanıyor. Bunun göz ardı edilmemesini istiyorum. Şikayetçiyim ve davamdan dönmeyeceğim” diye konuştu.

Karı-kocanın korona tartışması karakolda bitti! Sen de pozitif olacaksın deyip yüzüne tükürmüş
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ