Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI VALİ ÖMER FARUK COŞKUN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Reklam
İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI VALİ ÖMER FARUK COŞKUN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Spread the love

Denizli Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamlar ve İlçe Belediye Başkanları ile yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, toplantının açılışında yaptığı konuşmada: “Bugün İl Koordinasyon Kurulumuzun Ekim ayı toplantısında gündem gereği kamu kurum ve kuruluşlarımız ile belediyelerimizin 2023 yılı yatırımlarının dönemsel gerçekleşmelerini değerlendireceğiz.

2023 yılı yatırımlarımıza kısaca değinecek olursak; İl genelinde yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarından toplam 351 proje üzerinde çalışmalar yürütülmektedir.

Bu projelerin; 130’u Tarım, 64’ü Diğer Kamu Hizmetleri, 56’sı Ulaştırma, 38’i eğitim, 20’si imalat, 15’i sağlık, 14’ü enerji,  11’i turizm, 2’si madencilik, 1’i konut sektörlerine aittir.

Projelerin toplam tutarı 21 Milyar 118 Milyon TL, 2023 yılı ödeneği ise 4 Milyar 100 Milyon TL’dir. 2023 yılı ödeneğinin %63’ü kadar harcama yapılmıştır.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesine ait 42 Proje ve DESKİ tarafından yürütülen 17 proje olmak üzere toplam 59 projenin yılı ödeneği 1 Milyar 543 Milyon TL’dir

Mevcut yatırımların tamamlanması ve projelerin hayata geçirilmesi yönünde bütün kurumlarımızın gereken gayreti göstereceklerine olan inancımla, başarılar diliyorum.” dedi.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun konuşmasının ardından ilgili kurumların bölge ve il müdürleri sunumlarını gerçekleştirerek, projeler ve yatırımlar hakkında koordinasyon kurulu üyelerine bilgi verdiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ