Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Doğan “Denizli’nin gelecekte en büyük sorunu düzensiz mülteciler olacak”

Reklam
Doğan “Denizli’nin gelecekte en büyük sorunu düzensiz mülteciler olacak”
Spread the love

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, dün DRT TV kanalında gerçekleşen canlı yayına katılarak, 5 yıllık görev süresince Merkezefendi’de gerçekleştirdiği projelerini aktardı. Çözüm odaklı ilerlediklerini, hemşehrilerinin hayatını kolaylaştırmaya yönelik, hayatlarına dokunan çalışmalar yaptığının altını çizdi.

 Şeniz Doğan, canlı yayında yaptığı konuşmada, 2019 yılında vadettiği projeleri gerçekleştirmenin yanı sıra yeni projelerini de hayata geçirdiğini belirtti. Halk Ekmek ve Halk Süt gibi hizmetlerle ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlara destek sağladıklarını dile getirdi. Ayrıca, çocukların doğru gıdaya ulaşmasını sağlamak, üreten kadınlara ve çiftçilere destek vermek gibi önemli alanlarda çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

Başkan Doğan, ayrıca kreşlerin önemine de değinerek “Gözbebeği projemiz kreşlerimiz.” dedi. Kreşler aracılığıyla çocukların doğru eğitim almasını sağlamanın yanı sıra kadınları iş hayatına daha kolay entegre olmalarını sağlayarak istihdamını artırdıklarını ve aile bütçelerine destek olduklarını belirtti. Yeni dönemde de kreş projelerinin devam edeceğini ve talebin yoğun olduğunu dile getirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ