Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Fakıbaba, AKP’den istifa etti: İYİ Parti’ye geçiyor

Reklam
Fakıbaba, AKP’den istifa etti: İYİ Parti’ye geçiyor
Spread the love

AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinden ve vekillikten istifa etti. İlk açıklamayı Halk TV’den İpek Özbey’e yapan Fakıbaba, “Çok mutluyum, rahatladım. Artık özgürüm. Dokunulmazlığım yok. Her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum” dedi. Fakıbaba, İYİ Parti’ye geçecek ve çarşamba günü gerçekleşecek grup toplantısında rozet takacak.

AKP Şanlıurfa Milletvekili, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AKP’den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Fakıbaba, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “2023’te üyesi olduğum AK Parti’de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Fakıbaba, şöyle devam etti:

Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum.

AK Parti üyeliğimden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur.

Fakıbaba, Halk TV’ye konuştu

Fakıbaba, Halk TV Programlar Koordinatörü İpek Özbey‘e konuştu. Fakıbaba, “Çok mutluyum, rahatladım. Artık özgürüm. Dokunulmazlığım yok. Her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ