Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Fahrettin Altun: Yangında motivasyonu olumsuz etkileyenlere süreç başlatılacak

Reklam
Fahrettin Altun: Yangında motivasyonu olumsuz etkileyenlere süreç başlatılacak
Spread the love

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin paylaştığı mesajlarda Siber Suçlar’a dikkat çekerken, “Sahadaki kahramanlarımızın moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkileyenler hakkında hukuk çerçevesinde yapılması gereken ne varsa yapılacaktır” ifadesini kullandı.

Marmaris’teki yangın devam ederken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun‘dan açıklama geldi.
İletişim Başkanı Altun, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, resmi kurumlar dışında yapılan açıklamaların esas alınmaması gerektiğini savunarak ‘Siber Suçlarla Mücadele Dairesi’ne dikkat çekti. Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlarla ‘motivasyonu olumsuz yönde etkileyenler’ şeklinde nitelendirdiği kişilere gözdağı verdi.
Altun’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

“Muğla Marmaris’te farklı noktalarda çıkan orman yangınını söndürmek için tüm kurumlarımız sahada çalışmalarını sürdürmektedir. Yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine kapsamlı soruşturmalar da başlatılmıştır.
Yangına ilişkin, ilgili bakanlarımız ve diğer resmi kurum ve yetkililer tarafından yapılacak açıklama ve bilgilendirmeler esas alınmalıdır. Sosyal medyadaki dezenformasyon içerikli paylaşımlara itibar edilmemelidir. Bilgi kirliliğine neden olan paylaşımlar hakkında da Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı gerekli teknik incelemeyi başlatmıştır.

Sahadaki kahramanlarımızın moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkileyenler hakkında hukuk çerçevesinde yapılması gereken ne varsa yapılacaktır.”
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ