Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Birsen Çelik’e ’Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülü

Reklam
Birsen Çelik’e ’Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülü
Spread the love

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Kent ve Başkan Dergisi tarafından ilçeler kategorisinde ’Yılın en başarılı belediye başkanı’ ödülüne layık görüldü.

Denizli’de 2 dönemdir Bozkurt’ta gösterdiği belediyecilik anlayışı ile takdirleri toplayan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, bir kez daha ödüle layık görüldü. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Kent ve Başkan Dergisi’nin Kentbaşkan Ödülleri ilçeler kategorisinde ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ olarak seçildi.

Çelik, ödülünü Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği Genel Başkanı ve Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel tarafından aldı.

Kentbaşkan ödülleri geleneksel olarak düzenlenirken, ödül sahipleri halk oylaması ile belirleniyor.

“Bozkurt için sevgi ile çalışmaya devam edeceğiz”

Layık görüldüğü ödül ile ilgili konuşan Başkan Çelik, ’Kent ve Başkan Dergisi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve halk oylaması ile belirlenen Kentbaşkan Ödülleri kapsamında ilçeler kategorisinde ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ olarak seçildik. Ödülümüzü Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel tarafından aldık. Bozkurt için sevgi ile çalışmaya devam edeceğiz.’ ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ