Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

CHP, pistleri yıkılmaya başlanan Atatürk Havalimanı’nda

Reklam
CHP, pistleri yıkılmaya başlanan Atatürk Havalimanı’nda
Spread the love

CHP İstanbul İl Başkanlığı yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı’nda. Kaftancıoğlu’nun basın açıklaması öncesi yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü.

Atatürk Havalimanı’nda piste iş makinelerinin girmesinin ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bugün saat 11.00’de Atatürk Havalimanı’na gideceklerini duyurarak tüm doğa dostu kişi ve kurumlara çağrıda bulunmuştu.

Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Atatürk Havalimanı’nın yerine hastane ve Millet Bahçesi kurulması projesine tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, “Saat 11.00’de Atatürk Havalimanı’na gidiyoruz. Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Değerli yol arkadaşlarım, biz bugün İstanbullular, ve elbette Atatürk severler olarak, Atatürk Havalimanı’nın önündeyiz. Atatürk Havalimanı 1912 yılında asgari görev ve amaçlar hizmete girmiştir. 1952’de de uluslararası hizmete açılmıştır. Sonrasında ek pistler açıldı. 1998 yılında artan yolcu talebiyle birlikte bir terminal binası yapılmaya başlandı. Sonrasında olanları biliyoruz. 2002 yılında metro bağlantısı yapıldı. 2019 yılında da İstanbul Havalimanı’nın açılmasını takiben yolcu trafiğine kapatıldı. Bugün, ülkemizde kadınları gençleri mağdurları korumak yerine suçluları koruyan bir anlayış olduğu için, iş makinelerinin

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ