Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Kılıçdaroğlu’nun 3 aylık borcunun 1.030 TL olduğu öğrenildi

Reklam
Kılıçdaroğlu’nun 3 aylık borcunun 1.030 TL olduğu öğrenildi
Spread the love
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelen zamları protesto etmek için faturasını ödemeyeceğini açıklamasından sonra bugün evinin elektriği kesildi. Haberi sosyal medyadan duyuran CHP liderinin 3 aylık elektrik borcunun 1.030 TL olduğu ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz şubat ayında art arda gelen elektrik zamlarını protesto etmek amacıyla faturalarını ödemeyeceğini açıklamıştı. CHP lideri, “Erdoğan 31 Aralık‘ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

“EYLEMİM SİVİL İTAATSİZLİK ÇAĞRISI DEĞİLDİR”
Kılıçdaroğlu bugünse sosyal medya hesabından bir video paylaşarak evinin elektriğinin kesildiğini açıkladı. Kılıçdaroğlu açıklamasında “Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler. Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir” dedi.
TOPLAM BORÇ 1.030 LİRA
Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriğinin kesilmesinin ardından toplam borcun ne kadar olduğu merak edildi. CHP liderinin üç aylık birikmiş elektrik borcunun 1.030 TL olduğu öğrenildi.
“VATANDAŞIN ÇEKTİKLERİNİ GÜNDEME GETİRMİŞ OLDU”
Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik zamlarını protesto ederek faturalarını ödemediği için evinin elektriğinin kesilmesine ilişkin, “Sayın Genel Başkanımız elektrik fiyatlarındaki yüksek artışı gündeme getirmiş oldu. Nasıl ki Adalet Yürüyüşü’nde adaletsizliği, hukuksuzluğu, kanunsuzluğu gündeme getirdiyse bugün de bu protestosuyla elektrik fiyatlarındaki yüksek artışı, yoksulluğu, fakirliği, vatandaşın neler çektiğini gündeme getirmiş oldu” ifadelerini kullandı.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ