Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Takla Atarak Metrelerce Sürüklendi! 1 Ölü, 1 Yaralı!!

Reklam
Takla Atarak Metrelerce Sürüklendi! 1 Ölü, 1 Yaralı!!
Spread the love

Denizli’de refüjdeki kayaya çarparak havalanan otomobil, takla atarak metrelerce sürüklendikten sonra istinat duvarında asılı kaldı. Kazada aracın sürücüsü hayatını kaybederken, yanındaki kız arkadaşı ağır yaralandı.

KazaMerkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesi‘nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazada Özay E. (25), kız arkadaşı olduğu öğrenilen Rabia S.A. ile birlikte 20 ABE 275 plakalı hafif ticari araç ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Çevredeki güvenlik kameralarına da yansıyan kazada süratle refüjdeki kayaya çarpan araç, havalanarak karşı şeritteki istinat duvarında asılı kaldı.

Duvarda asılı kalan aracı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan çıkarılan Rabia S.A, ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekipleri, Özay E.’nin ise olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Acılı haberi duyarak olay yerine gelen aile fertleri sinir krizi geçirdi. Acılı babanın feryadı yürekleri dağladı.

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Aksoy’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Takla Atarak Metrelerce Sürüklendi! 1 Ölü, 1 Yaralı
Takla Atarak Metrelerce Sürüklendi! 1 Ölü, 1 Yaralı
Takla Atarak Metrelerce Sürüklendi! 1 Ölü, 1 Yaralı
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ