Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Denizli’de Kaçakçılara 7 Ayrı Operasyon!!

Reklam
Denizli’de Kaçakçılara 7 Ayrı Operasyon!!
Spread the love

Denizli’de polis ekipleri tarafından kaçakçılara yönelik düzenlenen 7 ayrı operasyonda 8 kişi yakalandı. Çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılığa yönelik operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda içi tütünle doldurulmuş kaçak dolma sigara ve makaronları daha önce kullanılmış bandrol yapıştırarak ikametlerinde, araçlarında ve işyerlerine ait depolarda gizleyerek piyasaya yasadışı yollarla çıkarmak isteyen şüpheli şahıs ve organizasyonlara yönelik 4 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda 5 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheliler hakkında 5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele kanunu kapsamında adli makamlarca işlem yapıldı. Operasyonlarda ve aramalarda; 43 bin 400 adet kaçak makaron, 13 bin 320 adet dolma sigara, 500 paket kaçak sigara, 40 adet TAPDK bandrolü, 102 kg kaçak kıyılmış tütün, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 5 adet fişek ele geçirildi.

CİNSEL İÇERİKLİ ÜRÜNLER ELE GEÇİRİLDİ

Ayrıca kaçak ilaç ve ürünün tespiti amacı ile yapılan 3 ayrı operasyonda; 3 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerin kullandıkları araçlarda, işyerlerinde ve ikametlerinde gerçekleştirilen aramalarda; 1318 adet kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında 5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele kanunu kapsamında adli makamlarca işlem yapıldı.

 7 Ayrı Operasyon
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ