Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

UMUT SEVGİ OLDULAR.

Reklam
UMUT SEVGİ OLDULAR.
Spread the love

DENİZLİ 20 GÜNCEL YAŞAM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET KAVCAR ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyledi.

DENIZLI 20 GÜNCEL YAŞAM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ bünyesindeki vatandaşların kullanmadığı ancak kullanılabilir durumda olan ihtiyaç fazlası beyaz eşya, mobilya ve Gıda yakacak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Aralık 2019 yılından buyana ‘Mobilya ve Beyaz Eşya’ yardım eli 300 yüz farklı hayırseverin adresinden alınan eşyalarla 200 yüz hanenin tüm temel eşya ihtiyacını karşıladık yardım sever nakliyeci ve taşıyan arkadaşlar tarafından adreslerden alınan eşyalar ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırılıyor en uygun şekilde teslim ediliyor.

5 yılda 3 bin 300 aileye eşya yardımı
Hem hayır sever hem de ihtiyaç sahibi vatandaşların 0554 111 17 82 bu numaradan ulaşabilirler
Dayanışmanın öneminin bu dönemde daha da arttığını belirten DENİZLİ 20 GÜNCEL YAŞAM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET KAVCAR ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyledi. Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı image-1024x265.png

Başkan AHMET KAVCAR “Değerli Denizli hayır seven vatandaşlarımızın destekleriyle her gün büyüyen Dernegimiz ve DENİZLİ 20 GÜNCEL YAŞAM GRUBU ihtiyaç sahibi Denizlili vatandaşlarımıza ulaşmaya devam ediyoruz. hayırseverimizin adresinden aldığımız eşyaları ihtiyac sahibi aileleri ulaştırılıyor ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanındayız. Dayanışmanın öneminin daha da arttığı bu günlerde, el ele vermenin tam zamanı fazla ihtiyaç sahibine ulaştırmanın şimdi tam zamanı! Gelin, el ele birlikte büyütelim” diye konuştu.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ