Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

CHP Denizli ‘Pamukkale İlçesinde” Yapılan manipülasyon anket” skandalı büyüyor.

Reklam
CHP Denizli ‘Pamukkale İlçesinde” Yapılan manipülasyon anket” skandalı büyüyor.
Spread the love

Yerel seçimlere 3 ay gibi bir zaman kalaDENİZ‘nın pamukkale  ilçesinde yapılan bir anket tepkiye neden oldu. CHP‘den pamukkale Belediye başkan aday adayı olan isimlerden  ilhan özcan – gökhan çankır şükrü sezer -aday adayı olmasına rağmen ankette sadece diger adayların isminin sorulmasına tepki gösterdiler. Gokhan çankır ve İLHAN ÖZCAN DENİZLİ İL BAŞKANLIGINA VE GENEL MERKEZE İLETTİKLERİ ITIRAZ DİLEKCESİ İLE ANKETİN YENİDEN YAPILMASI GERKTIGINI BELİRTİLER..

CHP Genel Merkezi tarafından Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adaylığı anketinde, resmi başvuru yapmış İlhan Özcan, Gökhan Çankır ve Şükrü Sezen isimli aday adaylarının, anket formunda yer almaması ortalığı karıştırdı.

Her 3 aday adayının, ankete katılan vatandaşlar tarafından ikaz edilmesi üzerine ortaya çıkan skandal anket çalışmasına, başta aday adayları olmak üzere partililer ve vatandaşlar tarafından da büyük tepki gösterildi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ DENİZLİ İL BAŞKANLIĞINA

Yasal süresi içinde tüm evraklarımı tamamlayarak Pamukkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için Pamukkale CHP İlçe Başkanlığına müracaatımı yaptım.
Ön seçim yapılacağını beklerken telefon anketi sonucu adayların belirlenmesine karar verildiğini öğrendim. Ama yapılan telefon anketlerinin hiç biride benim ismimin olmadığını, İLHAN ÖZCAN isminin sorulmadığını öğrendim.
CHP kurucu ilçe Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği, İl Sekreterliği, Acıpayam Belediye Başkan Adaylığı, 27.ve 28 dönem milletvekilliği gibi partimin her kademesinde aralıksız 30 yıl partimin başarısı için emek verdim. Parti içi demokrasinin özgürce yaşandığı, hakkın , hukukun ve adaletin hakim kılındığı partim Chp ‘de bu anti demokratik uygulamanın iptal edilerek , ismimin de olduğu yeni bir telefon anketinin başlatılmasını arz ve talep ederim. 22-12-2023
İlhan Özcan
Denizli 27.ve 28. Milletvekili Adayı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ