Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı netleşti

Reklam
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı netleşti
Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Mayıs 2023 Perşembe günü Denizli’de millet buluşması mitingi gerçekleştirecek

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Mayıs 2023 Perşembe günü Denizli‘de millet buluşması mitingi gerçekleştirecek.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçime 10 gün kala Denizli‘de ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Seçim takviminin açıklanmasıyla birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Denizli’nin tüm ilçe ve mahallelerini adım adım dolaşıyoruz. Kadınlarımıza ve gençlerimize büyük önem veriyoruz. Millet İttifakının tüm bileşenleriyle birlikte iktidar yürüyüşümüzde 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 4 Mayıs günü Denizli’de coşkuyla ağırlayacak ve kendisini Çankaya’ya uğurlayacağız. Bu güzel ana tanıklık etmek isteyen tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ