Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Sanatçılar çağrı yaptı: Maltepe’de buluşalım!

Reklam
Sanatçılar  çağrı yaptı: Maltepe’de buluşalım!
Spread the love
CHP İstanbul Kültür ve Sanat Komisyonu aralarında Belkıs Akkale, Ahmet Ümit, Ceylan Ertem, Şevket Çoruh, Metin Akpınar gibi isimlerin de bulunduğu onlarca sanatçının miting çağrısını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda bütün sanatçılar İstanbul halkını yarın Maltepe Meydanı’nda saat 18.00’de yapılacak mitinge çağırdı ve “Maltepe’de buluşalım” dedi. İşte o çağrılardan birkaçı…
Yarın Maltepe Meydanı’nda yapılacak “Milletin Sesi” mitinglerinin ikincisi için hazırlıklar son hızla sürerken; CHP İstanbul Kültür ve Sanat Komisyonu da sanatçılar aracılığıyla miting çağrısını yaygınlaştırdı.
Komisyonun çağrısına olumlu yanıt veren sanatçılar “Tüm adaletsizliklere ve eşitsizliklere karşı; özgürlüğü, adaleti, aydınlık geleceği savunmak ve umudu örgütlemek için ülkemizin mutlu yarınlarını beraber inşa edeceğimiz halkımızla 21 Mayıs Cumartesi saat 18.00’de Maltepe Miting Alanı’nda buluşalım.” çağrısı yaptı.

Çağrıyı yapan sanatçılar arasında Metin AkpınarNejat Yavaşoğulları, Emrah Karaca, Şevket Çorum, Sevinç Erbulak, Füsun Demirel gibi pek çok ismi yer aldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ