Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Gençlik kollarından milletvekili aday adaylığına!

Reklam
Gençlik kollarından milletvekili aday adaylığına!
Spread the love

Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

6. Olağan Kongresinde İl Gençlik Kolları Başkanı olan Osman Nuri Nazlier, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimde aday adaylığı başvurunda bulundu.

Osman Nuri Nazlıer 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı hakkında yaptığı açıklamada; “Cumhuriyetimizin 100. yılına girdiğimiz bu süreçte, Milletimize hizmet yolunda gençliğin ve geleceğin partisi Ak Parti’mizde  milletvekili aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. İnanıyoruz ve biliyoruz ki; Türkiye Yüzyılının ufkunu geleceğe taşıyacak olan milli bilinci olan gençlerdir. Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü bir Türkiye’nin inşası için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Osman Nuri NAZLIER Kimdir?

Denizlili olan Nazlıer , Konya Selçuk Üniversitesi’nde  İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünü bitirdi. Nazlıer, iş hayatına  mimarlık ve inşaat sektörü üzerine faaliyet gösteren Niz Concept  firmasında devam etmektedir.

Siyasi hayatına Pamukkale Gençlik Kollarında başlayan Nazlıer, Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.
2020 yılında Denizli Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Nazlıer, 5 Şubat 2021 tarihinde yapılan olağan kongrede Denizli Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi.

İyi derecede Arapça bilen Nazlıer, evli ve bir çocuk babasıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ