Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

‘Benimle birlikte misiniz’ diye soran Kılıçdaroğlu’na DENİZLİ’ SES VERDİ: Yanındayız

Reklam
‘Benimle birlikte misiniz’ diye soran Kılıçdaroğlu’na DENİZLİ’  SES VERDİ: Yanındayız
Spread the love

Bugün İzmir’de “Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?” diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu’na destek yağdı. ‘#yanındayım’ etiketi kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de gerçekleşen CHP TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda partililere seslendi. Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasında “Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun sorusuna DENİZLİ den ilk yanıt genel başkan yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve akabinde DENİZLİ il Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu av Adil demir Pamukkale ilçe başkanı ARDA ARPACI merkezefendi ilce başkanı Ali OSMAN HORZUM Bozkurt Belediye Başkanı BİRSEN ÇELİK merkezefendi belediye başkanı ŞENİZ DOĞAN Honaz belediye başkanı Babadağ ilçe başkanı Babadağ Belediye Başkanı ALİ ATLI çok sayıda ilçe başkanları ile adları milletvekilliği aday adaylığınında gecen çok sayıda kişi lerçe sosyal medya hesaplarında paylaşılarak denizli sosyal medya kullanıcıları arasında ençok paylaşılan resim oldu. DENİZLİ TAM DESTEK KILIÇTAROĞLU’NDA BİRLEŞTİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ