Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

‘Ayağa kalk CHP’ dedi: Nefsine hakim olanların iktidarı geliyor

Reklam
‘Ayağa kalk CHP’ dedi: Nefsine hakim olanların iktidarı geliyor
Spread the love

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasında kara paraya yer veren Kılıçdaroğlu son kısmında CHP’lilere seslenerek, “Ayağa kalk CHP, ayağa kalk Türkiye’m. Nefsine hakim olanların iktidarı geliyor. Nefsine hakim olmayan hiç kimseyi yanımda tutmayacağım isterse 40 yıllık arkadaşım olsun” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun uyuşturucu operasyonlarına ilişkin verilerini anımsattı. Soylu’ya istifa çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, “Haftada 5 bin uyuşturucu satıcısı yakalanıyor diyor. Burası Kolombiya mı?” diye konuştu. Konuşmasında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun ‘siyasi yasaklı’ hale getirilmek istendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Ekrem İmamoğlu’nu kimseye yedirmeyiz” dedi.

Konuşmasının son kısmında CHP’lilere seslenen Kılıçdaroğlu, “Ayağa kalk CHP, ayağa kalk Türkiye’m. Nefsine hakim olanların iktidarı geliyor. Nefsine hakim olmayan hiç kimseyi yanımda tutmayacağım isterse 40 yıllık arkadaşım olsun. Bay Kemal’in yanında kula kulluk edenler asla ve asla yer almayacak. Bay Kemal’in yanında vatanseverler olacak. Durma CHP, korkma ve kaygılanma. Bedeli ne olursa olsun mutlaka ama mutlaka kazanacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun satırbaşları şöyle:

Beni dikkatlice dinlemenizi istiyorum. Bir yol ayrımına doğru Türkiye gidiyor. İçinde bulunduğumuz olumsuz tabloyu düzeltmek için birlikte, demokratik kurallar içinde Türkiye’yi dönüştürmek ve çağdaş uygarlığı yakalamak ve onu aşmak azmini yerine getirmek için mücadele ediyoruz.

Sevgili arkadaşlarım, halkım, değerli yol arkadaşlarım. Size bugün hazin bir hikayeyi anlatacağım. Adım adım bugüne nasıl geldik? Bunun hikayesini paylaşacağım. Tek bir konu ama o kadar öyle acı sonuçlar oluyor ki neyse ben hemen sözlerime başlayayım.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ