Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Millet İttifakı’nda yine hüsran.

Reklam
Millet İttifakı’nda yine hüsran.
Spread the love

Millet İttifakı’nda yine hüsran.. Belediye meclisi encümen seçiminde ittifak ortakları birbirini desteklemedi

Merkezefendi Belediyesinde encümen üyeleri seçildi. CHP ve İYİ Parti ikinci kez encümen üyeliği seçiminde kaybetti. Encümen üyeliğini kazanan partiler AK Parti, MHP ve Memleket Partisi oldu.

Merkezefendi Belediye Meclisi’nde encümen üyeleri seçimi gerçekleşti. Belediyenin iktidar ortakları CHP ve İYİ Parti bir kez daha encümen seçimini kaybetti.
Belediyede iktidar ortakları CHP ve İYİ Parti’den hiç kimse encümen üyeliğine seçilemedi. Seçime İYİ Parti Meclis üyesi 1 kişi katılmadı. Toplamda 37 oy kullanıldı.

AK PARTİ, MHP, MEMLEKET PARTİSİ


Encümen üyesi seçilen isimler şu şekilde;Fırat Dağdeviren (MHP) 26 oy, Murat Cımık (Memleket P) 21 oy, Yavuz Aki (AKP) 20 oy
Aday olan diğer Meclis üyelerinin aldıkları oylar da şöyle;
Ayhan Çetin (İYİ P.) 16 oy, Özdilek Koçoğlu (CHP) 15 oy, Sündüz Başsorgun (CHP) 5 oy aldı.
Murat Çımık 3.kez, Yavuz Aki ve Fırat Dağdeviren 2.kez encümen oldu. Millet İttifakı ise 2.kez iktidar belediyesi olarak encümen seçimini kaybetti.

BELEDİYEDE ÜYE DAĞILIMI


Merkezefendi Belediye Meclisinde partilerin üye dağılımı CHP: 11 üye, İYİ Parti: 8 üye, AKP: 11 üye, MHP: 4 üye, Memleket Partisi: 3 üye, Bağımsız: 1 üye olurken sandıkta kazanan taraf muhalefet, yani AK Parti ve MHP oldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ