Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Çocuğun ısırdığı kobra öldü

Reklam
Spread the love
Çocuğun ısırdığı kobra öldü

Hindistan’da 8 yaşındaki bir çocuk, eline dolanan kobrayı kendini korumak için ısırdı. Bunun sonucunda yılan öldü.

Adının Deepak olduğu belirtilen 8 yaşındaki çocuk, pazartesi günü Hindistan’ın orta kesimindeki Chhattisgarh eyaletinin Jashpur bölgesinde, evinin arka bahçesinde oynarken yılan saldırısına uğradı.

The New Indian Express gazetesinin haberine göre kobra çocuğu ısırdı ve eline dolandı. Canı acıyan çocuğun, yılanı “iki kez sertçe” ısırdığı ifade edildi. Yılanın, çocuğun ısırığı nedeniyle yaralanarak öldüğü bildirildi.

Yerel medyaya konuşan Deepak, “Yılan elime dolandı ve beni ısırdı. Çok acı çekiyordum. Kurtulmaya çalıştığımda yılan hareket etmeyince onu iki kez sertçe ısırdım. Her şey bir anda oldu” dedi. Çocuğun ailesi, olayın hemen ardından Deepak’ı hastaneye götürdü.

Sağlık görevlisi Dr. Jems Minj, çocuğa “panzehir verildiğini ve tüm gün boyunca gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildiğini” söyledi. Yılan uzmanları, yılanın ısırdığında zehir salgılamadığı kuru ısırığa maruz kaldığını düşünüyor.

300 yılan türü

Hindistan, 60’ı yüksek derecede zehirli olmak üzere 300 yılan türüne ev sahipliği yapıyor. Kar amacı gütmeyen bilimsel dergi eLife’ın 2020 raporuna göre, Hindistan 2000-2019 yılları arasında 1,2 milyon yılan ısırığı ölümü kaydetti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ