Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Soylu’ya SBK sorusu sonrasında: Meclis’te yumruklu kavga

Reklam
Soylu’ya SBK sorusu sonrasında: Meclis’te yumruklu kavga
Spread the love

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, 2022 bütçe görüşmelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Sezgin Baran Korkmaz(SBK)’ın uçağına binmesini gündeme getirmesi üzerine başlayan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, TBMM’deki bütçe görüşmelerinde, İçişleri Bakanı Soylu’ya dönerek “Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağına neden bindiniz?” dedi. Soylu da Aydın’a “Sahtekarsın, Yalan söylüyorsun” diyerek yanıt verdi. Tartışmanın ardından yumruklu kavga çıktı.
soylu-mecliskavga.jpg
CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Mayıs ayından beri hala savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmadı. Televizyon programında söylediniz 7 aydır bekliyoruz. O dokunulmazlığı kaldırın sonra suç duyurusunda bulunun. Yine onlarca iddia… Sezgnib Baran Korkmaz’ın uçağına binerken fotoğrafınız çıktı. Açıklamada dediniz ki başka uçak yoktu dediniz. Cumhurbaşkanına söyleseydiniz” dedi.

yumruklu-kavga.jpg
TBMM’de bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine yönelen edilen sözler sonrasında Aydın’a “Yalan söylüyorsun, Sahtekarsın” sözcükleri ile karşılık verdi. Aydın, Soylu’ya “Aynı kelimeyi iade ediyorum Size misliyle iade ediyorum” diye yanıtladı.
yumruklu-kavga-omeclis.jpg
Bu arada Soylu ve AKP’li vekillerin de hareketlenmesi üzerine oturumu yöneten Meclis başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç “Lütfen yerlerinize oturunuz” uyarısında bulundu.
meclis-kavga.jpg
Sözlü atışmanın ardından ayağa kalkan milletvekilleri arasında önce sözlü, sonra yumruklu kavga çıktı. Meclis oturuma bir süre ara verdi.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ