Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Meteorolojiden Denizli uyarısı: Kar geliyor

Reklam
Meteorolojiden Denizli uyarısı: Kar geliyor
Spread the love

Meteoroloji Denizli için 14 Aralık 2021 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Denizli’de gün içerisinde termometreler en yüksek 16 dereceyi ölçerken, sabah saatlerinde etkili olan parçalı bulutlu gökyüzünün ardından öğle saatlerinden sonra sağanak yağış şehir genelinde yer yer etkili olacak. Yağışın hafta boyu devam edeceğini bildiren meteoroloji, cumartesi günü için ise Denizli’nin 13 ilçesinde karla karışık yağmur uyarısı yaptı. Sıcaklıklarda ise hafta sonuna kadar büyük düşüşler görülecek.

Denizli’de sıcaklıklar düşmeye devam ederken, sağanak yağışlı hava da yer yer etkili olmaya devam ediyor. Haftanın ikinci iş gününde sabah saatlerinde Denizli’de parçalı bulutlu gökyüzünün ardından öğle saatlerinden itibaren ise yağış geçişleri bekleniyor. Hava sıcaklığının gün içerisinde en yüksek 16 dereceye kadar tırmanacağını bildiren yetkililer, yağışla birlikte akşam saatlerinde ise 6 dereceye kadar geriliyor.

YAĞIŞ SÜRECEK: KARLA KARIŞIK GELİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Denizli’de hava sıcaklığı etkili olan yağışlarla birlikte düşüş yaşarken, hafta sonunda Çameli, Çivril, Baklan, Babadağ, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Çal, Çardak, Güney, Kale, Serinhisar, Tavas’da kar karışık yağmur beklenirken şehir genelinde ise yağmur görülebilir. Denizli’nin yüksek kesimlerine kar yağışı bekleniyor bu ilçelerde sıcaklık eksi dereceye kadar düşüyor. Yarın için (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre, sıcaklığın 12 dereceye kadar gerileyeceği öngörülürken, yağış geçişleri Denizli’de yer yer devam ediyor. PERŞEMBE günü ise en yüksek sıcaklığın 14 derece olarak ölçüleceğini bildiren meteoroloji, hafif yağış geçişlerinin süreceğini belirtti. CUMA günü gece saatlerinde 11 dereceyi görecek olan Denizli’de gün içerisinde en yüksek ölçülen sıcaklık 11 derece olacak ve çok bulutlu bir gün yaşanacak. CUMARTESİ günü 13 ilçede karla karışık yağmur geçişlerinin görülmesi beklenen Denizli’de sıcaklık merkezde 10 dereceye kadar gerileyecek, karla karışık yağmur görülen ilçelerde sıcaklık eski dereceye kadar düşüyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ