Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

PAMUKKALE’DE 19 MAYIS ÇOŞKUSU

Reklam
PAMUKKALE’DE 19 MAYIS ÇOŞKUSU
Spread the love

PAMUKKALE KIRSAL 25 MAHALLESİNDE COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

CHP Pamukkale İlçe Örgütü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları korona virüs tedbirler kapsamında kırsal mahallerde coşkuyla kutladı.

CHP Pamukkale İlçe Örgütü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. CHP Pamukkale İlçe Örgütü 19 Mayıs ruhunu Akhan, Kale, Güzelköy, Kocadere, Eldenizli, Irlıganlı, Küçükdere, Yeniköy, Pamukkale, Yukarışamlı, Develi, Akköy, Kavakbaşı, Çeşmebaşı, Gölemezli, Belenardıç, Akçapınar, Gözler, Uzunpınar, Kurtluca, Güzelpınar Mahallelerinde coşkuyla kutlandı.

Milli bayramları büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını belirten CHP Pamukkale ilçe Başkanı Arda Arpacı “Bugün kurtuluş mücadelemizin başlangıcının 102. Yıl dönümü. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a çıkarak bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini başlatmış ve sonucunda da büyük bir zafere ulaşılmıştır CHP Pamukkale İlçe Örgütü olarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı çocuğu, genci, kadını, erkeği hep beraber bu coşkuyu yaşadık” diye ifade etti.

CHP Pamukkale ilçe Başkanı Arda Arpacı “ İLÇE YÖNETİMİ KADIN KOLLARI GENÇLİK KOLLARI MECLİS ÜYELERİM MAHALLE BAŞKANLARIM BU COŞKUYA KATILIM SAĞLANMIŞTIR.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ