Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

ARDA ARPACI 61 MAHALLEDE 1017 HANEYE DOKUNDUK.

Reklam
ARDA ARPACI 61 MAHALLEDE 1017  HANEYE DOKUNDUK.
Spread the love

61 Mahallemizde tüm temsilcilere ve muhtarlara ulaşıp kendilerinden gelen geri bildirimler doğrultusunda ve direk bize ulaşan bilgiler ışığında gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştık ve çalışıyoruz.

ARDA ARPACI CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı olarak Ramazan ayında hayırseverlerimizin desteğiyle Pamukkalemizin 61 mahallesinde muhtarlarımızla, mahalle temsilcilerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, üyelerimiz ve gönüllülerimizle 1017 haneye dokunduk.61 Mahallemizde tüm Mahhalle temsilcileri ve muhtarlara ulaşıp kendilerinden gelen geri bildirimler doğrultusunda ve direk bize ulaşan bilgiler ışığında gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştık ve çalışıyoruz.

Bir şunu diyen bir yazı 'CH GENÇLİKKOLLARI KOLLARI CHP Jo KADIN /PAMKLE PAMUKKALE GENÇLİK İLÇE BAŞKANLIĞI KOLLARI PAMUKKALE İLÇE BAŞKANLIĞI Güzel Günler Yakında' görseli olabilir
TEŞEKKÜR EDERİZ!
CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı olarak Ramazan ayında hayırseverlerimizin desteğiyle Pamukkalemizin 61 mahallesinde muhtarlarımızla, mahalle temsilcilerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, üyelerimiz ve gönüllülerimizle 1017 haneye dokunduk.
Dağıtım esnasında kişilik haklarına saygı gereğince hiçbir şekilde görüntü ve bilgi paylaşılmamıştır.
Bu hayır organizasyonunda bizler sadece aracı olduk. Bu organizasyonun başından sonuna kadar tamamen güvene dayalı olarak yardımda bulunan hayırseverlerimize, kurumlara, işletmelere, sosyal medya hesabımız üzerinden bize ulaşan gurbetçilerimize, tüm ilçe örgütümüze ve gönüllülerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ