Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

KAPLAN VE YÜKSEL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Reklam
KAPLAN VE YÜKSEL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Spread the love

Kaplan ve Yüksel ailelerinin sevgili çocukları Erdoğan ile cemile dünya evine girdi. Düğün törenine Denizli siyaseti ve iş dünyası stk birçok önemli isim katılım sağladı.

Denizli Bozkurt ilçesinin önemli ve büyük ailelerinde yüksel ailesinin biricik kızları cemile yüksel ile denizli Akköy dünür oldu Akköy ün tanınmış ailelerin den kaplan ailesinin fertlerinden Erdoğan kaplan ile bozkurt un tanınmış ailelerinden yüksel düğün merasimine denizli iş dünyası oda başkanları stk siyasilerin ve çok sayıda kalabalığın eşlik ettiği düğün ile dünya evine girdiler .

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

11 -09-2022 pazar günü Yade düğün salonunda dünya evine giren Erdoğan Kaplan ve Cemile Yüksel Düğün törenine

Bir 6 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI Gülizar Biçer Karaça Merkezefendi Belediye Şeniz doğan ve chp Denizli İl Başkanı Nuri çavuşoğlu Honaz belediye Başkamı YÜKSEL KEPENEK Honaz – ilçe BAŞKANI PAMUK KALE İLÇE BAŞKANI ARDA ARPACI DİŞ DOKTORU GÖKHAN CANKIR VE İLÇE başkanları ile çok sayıda siyasinin dernek ve oda başkanların katılımı ile gerçekleşti. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde nikâhlarını Başkan şeniz doğan kıyarken gelin cemile ve erdoğan kapla’nın mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Her iki ailenin sevenleri akrabaları ve çok sayıda davetli bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı. “Çiftimize ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur temenni ediyoruz. Bizlerde DENİZ REKLAM / WWW.DENİZLİVİPHABER.COM. ailesi olarak Kaplan ve Yüksel ailelerine mutluluklar dileriz.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ