Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Merkezefendi Belediyesinde 4 istifa birden

Reklam
Merkezefendi Belediyesinde 4 istifa birden
Spread the love

Merkezefendi Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz, görevinden istifa etti. CHP’li Yılmaz’ın yanı sıra Merkezefendi Kadın Kooperatifi yöneticisi Aynur Tunç ile Mertaş yönetim kurulu üyesi Aydın Aslan istifa etti.

Merkezefendi Belediyesinde Nisan ayı meclis toplantısında yapılan Encümen seçimleri CHP’yi karıştırdı. Meclis çoğunluğunun Millet İttifakı(CHP-İYİ Parti) üyelerinden oluşan mecliste İttifakın adayı Sündüz Başsorgun’a 18 oydan sadece 5 oy çıkmasının ardından partide olağanüstü toplantı yapıldı. BAŞKAN YARDIMCISI İSTİFA ETTİ Yapılan toplantıda Başsorgun’a neden 5 oy çıktığı üzerine meclis üyelerinin savunmaları alındı. Toplantıda ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz, Merkezefendi Kadın Kooperatifi yöneticisi Aynur Tunç’un istifası istendi. Bu iki ismin bugün istifa etmesi bekleniyor. BİR İSTİFA DA MECLİSTE Öte yandan mecliste bir isim daha istifa etti. 2019’dan bu yana Belediye rketi olan Mertaş’ta yönetici olarak görev yapan Aydın Aslan da istifa ettiğini açıkladı. Mecliste gündem dışı söz alan Aslan, gördüğü luzüm üzerine istifa ettiğini açıkladı.

ŞENİZ DOĞAN’DAN BASINA VERİLEN SÖZLEŞME PARASI AÇIKLAMASI Denizli’de Büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi Belediyelerinden basına aktarılan ve 2 ajansa alınan aylık dudak uçuklatan rakamlarla ilgili Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan mecliste açıklama yaptı. Bu arkadaşlarla diğer iki belediyenin de çalıştığını aktaran Doğan, “Kangren haline gelen bu sıkıntıyı çözdük. Bütün anlaşmaları iptal ettik. Denizli Gazeteciler Cemiyetini de işin içine alarak yeni bir çalışma yapmayı planlıyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ