Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Bodrum’da elektrik zammına tepki eylemi

Reklam
Bodrum’da elektrik zammına tepki eylemi
Spread the love
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün sosyal medyadan haberleşen çok sayıda kişi AYDEM elektrik dağıtım şirketi önünde eylem yaptı. Ellerinde pankartlarla gelenler attıkları sloganlarda sık sık zamların geri alınmasını, AKP iktidarının istifa etmesini istedi.

Bodrum’da yaklaşık iki haftadır sosyal medyadan yapılan duyurular sonucu bugün Konacık Mahallesi’ndeki AYDEM (Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş) Bodrum Müşteri Hizmetleri Merkezi önünde toplanan yaklaşık çok sayıda kişi elektrik zamlarını protesto etti. Vatandaşlara CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kamber ve siyasi örgüt temsilcileri de destek verdi.

AYDEM BİNASI ÖNÜNE SİYAH ÇELENK BIRAKTILAR

Ellerinde “Enerji Haktır Satılamaz, Faturayı Hükümete Keseceğiz, Elektrikte Soyguna Dur De,  Elektrik Zamlarını Geri Alın” yazılı pankart ve dövizlerle gelen vatandaşlar sık sık “Zamlara Hayır, Elektrik Faturasını Saray Ödesin, AKP  İstifa, Hükümet İstifa, Haklıyız Kazanacağız, Bir Faturaya Kaç Soygun Sığar, ZAM  Zulüm İşkence İşte AKP” şeklinde sloganlar attı.

Eylemi düzenleyenler AYDEM binası önüne üzerinde “Elektrikler Çok Gelipduru Bunun Çaresini Bulun Gari” yazılı siyah çelenk bıraktılar. Eylemcilerin alkışlı protestolarına yoldan geçen vatandaşlarda araçların kornalarını çalarak ve alkışlarla destek verdiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ