Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Yukatel, Merkezefendi Belediyesi Kulübü’ne İsim Sponsoru Oldu!!

Reklam
Yukatel, Merkezefendi Belediyesi Kulübü’ne İsim Sponsoru Oldu!!
Spread the love

Gelecek sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Yukatel firması ile isim sponsorluğu anlaşmasına vardı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz DoğanMerkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulübü Başkanı Veli Deveciler ile Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş isim sponsorluğunda anlaşma imzaladı. Taraflar arasında yapılan anlaşmaya göre, 2021-2022 sezonu boyunca Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan kulübün ismi ‘Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ olacak. İsim sponsorluğu anlaşmasının ardından Yukatel Merkezefendi Belediyesi Baş Antrenörü Zafer Aktaş, Genel Menajer Evren Yenice, Yardımcı Antrenör İnanç Koç, Yardımcı Antrenör Yağız Sertoğlu ve Kondisyoner Mustafa Kara ile sözleşme yenilendi.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK”

Denizli’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve bu yüzden gururlu olduklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi’nin artık basketbolda söz sahibi olacağını belirtti. Başkan Doğan, “Takımımız artık Süper Lig’te. Büyük bir mücadele ve azimle çok çalışarak buralara geldik. Yöneticilerimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Büyük bir performans gösterdiler. Denizli’de bir ilki gerçekleştirdik. Bir basketbol takımı Süper Lig’te yer alacak. Bu bizim için çok gurur verici. Bunun ilimize ve ilçemizi çok büyük katkısı olacak. Bu anlamda da Süper Lig’te kalıcı olmak hedefimiz. Emin adımlarla gidiyoruz. Bizler umutlu ve gururluyuz. Merkezefendimiz, Denizlimiz artık basketbolda söz sahibi olacak. Bugün teşekkürün en büyüğünü Yukatel’e ve Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş’a çok teşekkür ediyorum. Onunla birlikte gücümüze güç kattık. Artık Yukatel Merkezefendi Belediyesi diyoruz” dedi.

“ÇOK BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Çok heyecanlı olduklarını dile getiren ve Denizli’ye çok büyük başarılar yaşatacaklarını belirten Yukatel Merkezefendi Belediyesi Kulübü Başkanı Veli Deveciler, “Bizler bugünlere kolay gelmedik. Zorluklar çekerek, hakettiğimiz yere, Süper Lig’e şampiyon olarak çıktık. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan desteğini hiçbir zaman bizden esirgemedi. Bu desteklerinin yanında onun vizyonu ayrı bir heyecan ve enerji sağlıyor. Çok önemli bir birliktelik gerçekleştiriyoruz ve bu yüzden çok heyecanlıyız. Organizasyonlardan bir tanesi ışıl ışıl parlayan, gelecekte insanların çok daha büyük alanlarda göreceği, heyecan verici bir marka, Yukatel. Diğeri de bizim basketbol takımımız. Yukatel markası ile ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ sloganının gücünü sonuna kadar hissediyoruz. Çok büyük işler başaracağız beraber. Denizli’ye çok büyük başarılar yaşatacağız. Yukatel Merkezefendi Belediyesi olmaktan, Türkiye’de ve zaman zaman uluslararası arenada bu heyecanı yaşamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bizlere vermiş oldukları destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

“TÜM DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş ise, “Tabi konu Süper Lig olunca, Yukatel de olur diyerek devreye girdik. Hızlı bir şekilde temasa geçtik. Sonuç, ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ Elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Birlikte yapacak çok işimiz var. Avrupa’da da başarılı olacağımıza eminiz. Bu güzel işleri gerçekleştirmek için buradayız” dedi. Konuşmaların ardında taraflar arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. 

Gerçekleştirilen imza törenine Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan, Necdet Yılmaz ile Fatih Coşkun, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Işık Kodal Kurt, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya ve yöneticileri, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve sporcuları, Meclis üyeleri, Denipol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kulalı ve üyeleri, Denizlispor eski kulüp başkanı Mehmet Özsoy ve Oktay Mersin, Denizlispor eski kulüp Başkanı Mustafa Üstek, il ve ilçe parti yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yukatel, Merkezefendi Belediyesi Kulübü’ne İsim Sponsoru Oldu
Yukatel, Merkezefendi Belediyesi Kulübü’ne İsim Sponsoru Oldu
Yukatel, Merkezefendi Belediyesi Kulübü’ne İsim Sponsoru Oldu
Yukatel, Merkezefendi Belediyesi Kulübü’ne İsim Sponsoru Oldu
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ