Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Denizli’nin güzelliklerine hayran kaldılar!!

Reklam
Denizli’nin güzelliklerine hayran kaldılar!!
Spread the love

Motosikletiyle Türkiye’yi karış karış gezerek ülkemizin güzelliklerini “Benim Şehrim” programıyla anlatan önceki dönem Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen bu kez ekranlara Ege’nin gözbebeği Denizli’yi taşıdı. Başkan Osman Zolan’ın eşlik ettiği Tüzmen, Denizli’nin güzelliklerine hayran kaldı.

Sporcu kişiliği ve motosiklet tutkusuyla ekranların sevilen yüzü olan önceki dönem Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Global TV’de yayınlanan “Kürşat Tüzmen ile Benim Şehrim” programında Denizli’yi anlattı. Tüzmen’in seyahat ve gezi programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan eşlik etti. İki gün süren Denizli programında efe kıyafeti giyip Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde Başkan Zolan ile birlikte zeybek oynayan Tüzmen, Çamlık Mesireliği’nde de Denizli Valisi Ali Fuat Atik ile bir araya geldi. Daha sonra şehir merkezinde tekstilin kalbi olarak bilinen Babadağlılar Çarşısı’nı gezen Tüzmen ve Başkan Zolan, burada vatandaşlarla sohbet ederek esnafa hayırlı işler diledi. İkili esnafın çay ikramını da geri çevirmedi. 

Adım adım Denizli

Önceki dönem Devlet Bakanı Tüzmen ile Başkan Zolan programa Altıntop Kuruyemiş ile devam etti. Burada Altıntop Kuruyemiş ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili tesisi gezerek üretimin aşamalarını anlattı. Buradan sonra Başkan Zolan ve Tüzmen Bez Tekstil’i ziyaret etti. Bez Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Kelleci, fabrika ve üretim hakkında bilgi verdi. Tüzmen ve Başkan Zolan ziyaretin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle gün yüzüne çıkan Laodikya Antik Kenti’ni gezdi. Laodikya Kazı Heyeti Başkanı Celal Şimşek’in tarihi kent kazı ve restorasyonuyla ilgili bilgi verdiği ikili Suriye Caddesi’nden başlayarak antik şehri inceledi.

Teleferik ile 1500 metre rakıma 

Tüzmen Laodikya’nın ardından 1500 metre rakımda bulunan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na çıktı. Denizli’de sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın muhteşem manzarası ve eşsiz doğasına hayran kalan Tüzmen, Başkan Zolan’dan tesis hakkında bilgi aldı. Önceki dönem Devlet Bakanı Tüzmen ev sahipliğinden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, yurdun cennet köşelerinden biri olan Denizli’ye bir kez daha hayran kaldığını dile getirdi. Denizli’nin değerlerini ekranlara taşıyarak milyonlarla buluşturacaklarını kaydeden Tüzmen, kentte muhteşem projeler hayata geçiren Başkan Zolan’ı tebrik etti. Başkan Zolan ise önceki dönem Devlet Bakanı Tüzmen’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, program yayınını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan Denizli’nin güzelliklerini görmek isteyen tüm vatandaşları kente davet eden Başkan Zolan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ