Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Soygun Anı Güvenlik Kamerasında

Reklam
Spread the love
Soygun Anı Güvenlik Kamerasında
Soygun Anı Güvenlik Kamerasında
Denizliİ’de, çevre olan borçları ve boşandığı eşine nafaka ödeyebilmek için PTT Bank Kınıklı Şubesi’nden silahlı soygun yapan 39 yaşındaki Ü.Ü. polis tarafından kısa sürede yakalandı.
Denizliİ’de, çevre olan borçları ve boşandığı eşine nafaka ödeyebilmek için PTT Bank Kınıklı Şubesi’nden silahlı soygun yapan 39 yaşındaki Ü.Ü. polis tarafından kısa sürede yakalandı.
Dün (Pazartesi) saat 17.00 sıralarında, PTT Bank Kınıklı Şubesi’ne gelen bereli bir kişi, belinden çıkardığı kurusıkı tabancayla iki vezne görevlisini etkisiz hale getirip, paraları istedi. Kapanma saatine yakın bir sırada meydana gelen olay nedeniyle şoke olan görevliler, bir torbaya doldurdukları 8 bin 400 TL’yi uzattı. Bankonun arkasına uzanarak, kasadaki bir miktar bozuk parayı da alan soyguncu kaçtı. Soyguncunun ayrılmasının ardından görevliler, polisi arayarak durumu bildirdi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, soyguncunun minibüs şoförlüğü yapan Ü.Ü., olduğunu belirledi. Bunun üzerine polis, Ü.Ü.’yü Mehmetçik Mahallesi’ndeki evinde gözaltına aldı. Ü.Ü.’nün gasp ettiği paralar ve olayda kullandığı kursıkı tabanca da evdeki aramada ele geçirildi. Ü.Ü., polisteki sorgusunda soygunu çevreye olan borçları ve iki ay önce boşandığı eşine nafaka ödeyebilmek için yaptığını itiraf etti. Ü.Ü., polisteki işlemlerinin ardından adliyeyle sevk edildi
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ