Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Üniversite öğrencilerine kampüslerinde teknoloji lideri olma fırsatı

Spread the love

Bu yıl bir ilk olarak programa katılan öğrenciler seçtikleri alanlarda uzmanlaşma fırsatı yakalayacak.Son başvuru 28 Kasım!

Reklam
Üniversite öğrencilerine kampüslerinde teknoloji lideri olma fırsatı
Spread the love

Microsoft, üniversite öğrencilerine kampüslerinde teknoloji lideri olma fırsatı sunan MSP (Microsoft Student Partner) programının yeni dönemini duyurdu. Dünyada 110’dan fazla ülkede uygulanan MSP programının 2016-2017 eğitim döneminde öğrencilere en güncel yazılım teknolojileri tanıtılırken, teknoloji alanında edindikleri bilgi ve deneyimleri diğer öğrencilerle paylaşma imkanı sunuluyor.  

 

Üniversite öğrencilerine kariyer ve eğitim fırsatı verilen programda geçen yıllardan farklı olarak uzmanlaşma imkanı da sunulacak. Programa katılan öğrenciler Azure, Office 365, Windows 10 gibi alanlarda uzmanlaşacak ve Microsoft mentorlarından destek alma şansı kazanacak.

 

MSP olmaya hak kazanan öğrenciler tüm öğrenci kulüpleri ile teknoloji alanında çalışıp liderlik görevini üstlenirlerken, üniversite arkadaşları ile Microsoft arasında iletişim kuracak ve bu sayede teknolojiye ilişkin kapsamlı bilgilerini ve tutkularını diğer öğrencilerle paylaşabilecekler.

 

MSP programı sayesinde en güncel teknik içeriklere ulaşan adaylar, teknik uzmanlığın yanı sıra liderlik ve iletişim becerilerini geliştirerek kariyer ve eğitim hayatlarında yeni fırsatlar yakalama şansına da sahip oluyor. Programda Hackathon düzenleme, oyun ve uygulama geliştirme, teknoloji etkinlikleri düzenleme ve kampüste demolar sunma, teknoloji kulüplerinde ve kullanıcı gruplarında tartışmalara liderlik etme, sektör uzmanlarıyla global ağ oluşturma, en son teknolojileri ve hizmetleri öğrenmek için özel Microsoft eğitim etkinliklerine katılma, becerileri geliştirme ve kariyer fırsatlarını artırma gibi imkanlar yer alıyor.

 

Programa resmi internet sitesinde yer alan formu doldurup, katılım sebebinin anlatıldığı bir video ile 28 Kasım’a kadar başvurulabiliyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ