Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

BU KEZ SAHADA KAZANIP SANDIKTA KAYBEDER MİYİZ !!!

Reklam
BU KEZ SAHADA KAZANIP SANDIKTA KAYBEDER MİYİZ !!!
Spread the love

Denizli’nin CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı, İlçe Seçim Kurullarına sandık görevlisi listelerini geç verince ortalık karıştı

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı’nın, 1. Ve 2 seçim bölgesine ait 712 sandık görevlisinin isim listelerini 5-6 dakika gecikmeyle ilçe seçim kurullarına ulaştırdı.

Pamukkale İlçe Seçim Kurulu gecikmeyi sorun etmeyip, listeleri kabul etmesine rağmen, 2. Pamukkale İlçe Seçim Kurulu’nun reddetmesi nedeniyle 300’e yakın sandıkta CHP’li sandık görevlilerinin bulunmama riski ortaya çıktı.

Konuyla ilgili bilgi veren hukukçular, 5-6 dakikalık bir gecikmenin seçim kurullarından biri tarafından sorun yapılmamasına rağmen, diğer kurul tarafından farklı bir karar verilmesinin, hukuken de ilginç bir sürecin yaşanmasına neden olduğunu belirterek “Bu durumda itirazlar il seçim kurulunda en kısa zamanda görüşülerek karara bağlanacaktır. Burada çıkacak kararın ortası olmayacaktır. Ya her iki seçim bölgesinin listeyi kabulü, ya da tamamının reddi gerçekleşecektir. Ret çıkması, CHP’nin Pamukkale ilçesinde bulunan iki seçim bölgesinde toplam 712 sandıkta sandık görevlisinin olmayacağı anlamına gelir” dediler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ