Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Google Allo’ya emoji dopingi

Spread the love

Google, Messenger ve WhatsApp’a rakip olmasını istediği Allo’ya önemli yenilikler getirdi.

Reklam
Google Allo’ya emoji dopingi
Spread the love

Teknoloji devi Google, büyük beklentilerle kullanıma sunduğu sohbet uygulaması Allo’daki emoji kısayol tuşunda önemli düzenlemelere gidiyor. Bu yenilikle birlikte “Smart Smiley” tuşu yalnızca emoji klavyesini ekrana getirmekle kalmayacak, ayrıca yazma alışkanlıklarınıza bağlı olarak önerilen emoji ve sticker’lardan oluşan bir liste de sunacak. Bu yeni özellik şimdilik sadece İngilizce’de geçerli olacak.

Google Alloya emoji dopingi
Allo’nun tahmin algoritmasının bir uzantısı olan bu özellik şimdiye kadar metin mesajlarına tek dokunmayla verilebilen önerilmiş karşılıklar için kullanılıyordu. Bu karşılıklar da kullanıcıların sohbet etme alışkanlıklarına dayanıyordu. İşte bu öneriler artık emoji ve sticker’ları da kapsayacak.

Google’ın ayrıca bu anlamda yeni Harry Potter filmi ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them‘le olan marka işbirliğinden de önemli avantajlar sağlayacağını belirtelim. Zira bu temayla sunulacak yeni bir sticker serisinin büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Uygulamaya gelen yenilikler arasında sohbetler için sunulan yeni temalar da söz konusu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ