Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

SKANDAL TBMM BAŞKAN VEKİLİNE VE MAKAMINA SAYGISIZLIK…

Reklam
SKANDAL  TBMM BAŞKAN VEKİLİNE VE MAKAMINA SAYGISIZLIK…
Spread the love

DENİZLİ NİN YEREL HABER SİTESİNDE YER ALAN HABERE GÖRE

Denizli CHP yetkilileri tarafından yaşatılan 2. skandalın kaynağı ise il binasında bulunan bir odanın kapı girişine asılan tabelalar oldu.

Üst üste asılan isim ve unvan içeren tabelaların en üstüne Parti Meclisi Üyesi ve eski il başkanlarından Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun, onun altına ise TBMM Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın isminin yerleştirilmesi tuhaf karşılandı.

KARACA BASKAN VEKILI

NE DEVLET NE DE PARTİ PROTOKOLÜNE UYUYOR…Bu tabelaların cahillikten mi, yoksa kasten mi bu şekilde asıldığı irdelenirken, konuyla ilgili olarak uzman görüşüne başvurduğumuz bazı siyasiler ve bürokratlar bu konuda görüş birliği içinde durumu şu şekilde değerlendirdiler:

“Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın şu anda CHP Grubu adına TBMM Başkanvekili olarak devlet protokolünde TBMM Başkanından sonra, parti protokolünde Genel Başkandan sonra, İl protokolünde ise Vali’den sonra 2. isimdir.

Denizli CHP, Yerel Seçimlere Skandallarla Hazırlanıyor(!..)
.

Tabelaların ama cahillikten ama kasten bu şekilde asılması, hangi parti olursa olsun devlet ve siyaset mekanizmasına karşı saygısızlıktır, ayıptır.”

HABER KAYNAK ŞİFRE HABER

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ