Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Hakan Peker, İYİ Parti’nin Safranbolu belediye başkan adayı olacak

Reklam
Hakan Peker, İYİ Parti’nin Safranbolu belediye başkan adayı olacak
Spread the love

Bir süredir Safranbolu belediye başkanı olmak için çalışmalar yapan sanatçı Hakan Peker, İYİ Parti’ye katıldı. Meral Akşener, Meclis’teki grup toplantısında Hakan Peker’e rozetini takarak “Memleketinde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor” dedi.

Sanat kariyerinin yanı sıra Safranbolu belediye başkanı olmak için çalışmalar yapan sanatçı Hakan Peker, İYİ Parti’ye katıldı. Hakan Peker‘e rozetini Meclis’teki grup toplantısında Meral Akşener taktı.

MERAL AKŞENER ANONSU DUYUNCA ARAYA GİRDİ

Bugün yapılan İYİ Parti kongresinin başında Hakan Peker sahneye davet edilirken “Aramızda bulunan kıymetli misafirimiz” denildi. Araya giren Meral Akşener ise “Yok artık misafir değil” diyerek tepki gösterdi. Akşener’in ardından Peker, sahneye şu sözlerle davet edildi: “Ünlü pop müzik sanatçısı, şarkı sözü yazarı, müzik yapımcısı ve eski Pop-Sal başkanı, milli şuuru yüksek, vatan sevdalısı Karabük Safranbolu belediye başkan adayımız sayın Hakan Peker’i Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından rozeti takılmak üzere kürsüye davet ediyorum.”

Rozetini Meral Akşener taktı! Hakan Peker, İYİ Parti'nin Safranbolu belediye başkan adayı olacak

ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

Partiye katılan sanatçı Hakan Peker’e rozetini takan Akşener “Bir sanatçı, hayatını o yönde kazanan bir arkadaşımız. Memleketinde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor ve kayıplarının hiçbiri umurunda değil. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Rozetini Meral Akşener taktı! Hakan Peker, İYİ Parti'nin Safranbolu belediye başkan adayı olacak
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ