Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

“PLANSIZ VE PROGRAMSIZ YÖNETİLİYOR”

Reklam
“PLANSIZ VE PROGRAMSIZ YÖNETİLİYOR”
Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi.

CHP PAMUKKALE İLÇE BAŞKANI UĞUR ÇOŞKUN Pamukkale ilçesinin kurulduğu günden bu yana kötü yönetildiğinden bahseden Başkan Coşkun, ilçenin mahallelerinde yaşanan üst yapı çalışmalarındaki dramı kamuoyu ile paylaştı.

“PLANSIZ VE PROGRAMSIZ YÖNETİLİYOR”

“Pamukkale Belediyesi, plansız ve programsız yönetiliyor” diyen Başkan Coşkun, “Pamukkale o kadar güzel bir ilçe ki; turizm deseniz var, üniversite deseniz var, esnaflık gelişmiş durumda. Ama sonuca bakıyorsunuz vatandaşa dokunan hiçbir yatırım yok! Uzunpınar’a bakıyorsunuz, derdi bambaşka. Hizmet gitmeyen bir noktada. Akköy, yıllardır mağdur ediliyor. Ekonominin bütün elementlerinin, dinamiklerinin olduğu bir bölge Pamukkale. Hiçbir konuda ciddi bir atılım ve çalışma yok” ifadelerine yer verdi.

“MAHALLELERDE YAŞANAN DRAM ORTADA”

Pamukkale’nin makus talihi olan bitmeyen üst yapı çalışmalarına değinen Başkan Coşkun, “21. Yüzyılda yapılabilecek en kolay çalışmalardan bir tanesi altyapı ve üstyapı çalışmaları. Bunun için Einstain olmaya gerek yok. Ciddi bir programlama ve planlama ile bu iş kimse mağdur edilmeden yapılabilir. Asmalıevler, Kayıhan, Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallelerindeki yaşanan dram ortada. Bu yapılan işe hizmet demek mümkün değil. Bence bu bir rezalet!” dedi.

“ENGELİN ÜZERİNE ENGEL KOYAN BİR ANLAYIŞLA YÖNETİLİYORUZ!”

Yıllardır devam eden, üzeri kapanmayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yaşamda büyük bir engel teşkil ettiğini vurgulayan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, “Vatandaşlarımız yazın toz, kışın çamur çilesinden kurtulamayan bir Pamukkale’de yaşamaya mahkûm edildi. Bir düşünün, 2 yıldır evinizin balkonunda çay içemiyorsunuz. Bir Pazar kahvaltısı yapamıyorsunuz ailenizle. Yazın sıcağında pencerelerinizi açamıyorsunuz. Balkona çamaşırınızı asamıyorsunuz. Orada yaşayan engelli bir birey olduğunuzu düşünün; yol yarılmış, çamur her yerde… Otobüse binmek için karşıya geçeceksiniz, nasıl geçeceksiniz? Engelleri ortadan kaldırmanız gerekirken engelin üzerine engel koyan bir anlayışla yönetiliyoruz!” dedi.

“BİNALARA DEĞİL İNSANA YATIRIM YAPIN!”

Pamukkale Belediyesi’nin 9 yıllık çalışmalarını anlatan Başkan Coşkun, “İlçe sınırlarında dünyaca ünlü travertenleri barındıran Pamukkale’de başka bir merkezi turizm noktası yapma çalışmalarına girildi. Yıllarca bitmeyen bu çalışmanın sonucunu hepimiz yaşıyoruz. Seyir Tepesi projesi kapsamında tonlarca demir ve milyonlara ulaşan bütçelerle dev bir horoz heykeli yapıldı. Çeşitli mahallelerimize Kültür Merkezi / Sosyal Tesis adı altında binaların yapımına başlandı. Bu binaların hiç birisi bitirilemedi! Vatandaşımızın parası çürümeye terkedilen binalara hibe edildi. Bütün bunlar yaşanırken; Gözler’e, Akdere’ye, Akköy’e belediye otobüsü gitmiyor! 21. Yüzyılda Güzelpınar’da elektrik gitmemiş olan haneler var! Ancak biz devase heykeller, kaderine terkedilmiş binalar ve açılan halı sahalarla övünüyoruz. Güzelpınar’ın önceliği halı saha mıydı?” diye konuştu.

“PAMUKKALE’DE İSİMLERİN DEĞİL ANLAYIŞIN DEĞİŞMESİNE İHTİYAÇ VAR!”

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde kulislerle dolaşan aday isimleri gündemine de değinen Başkan Uğur Coşkun, “Biz hep isimleri tartışıyoruz. CHP’nin adayı kim olursa iyi olur? AKP’nin adayı kim olacak? Pamukkale’de bir anlayışın değişmesine ihtiyaç var! Kişilerin değişmesinden herhangi bir farklı sonuç çıkmadığını biz Pamukkale’de yaşadık. Sosyal demokrat bir belediye anlayışının Pamukkale’ye egemen olması gerekiyor. Halkımızda da bununla ilgili talebi görüyoruz. Sürekli mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Sorun tespiti aşamasında projelerimizi de ortaya koyuyoruz. Vatandaşa dokunan, insan odaklı, derman belediyecilik anlayışı ile yönetilen bir Pamukkale için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ