Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Yavaş iktidara Denizli’den ses yükseltti

Reklam
Yavaş iktidara Denizli’den ses yükseltti
Spread the love

İlk olarak on binlere hitap eden Ekrem İmamoğlu’nun hemen ardından Denizliler’le kucaklaşan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, “Sadece kendilerini inançlı zannediyorlar. Vatandaşların dini duygularıyla oynayarak siyaset yapıyorlar. Haşa siz Allah mısınız? Allah’a şirk koşuyorlar” dedi.

Mansur Yavaş’ın konuşmasının kısa kısa satırbaşları şu şekilde:

80 TERÖRİST KALDI DEDİNİZ, ONLAR MI BİZİ BÖLECEK”

“Maaşallah Denizli bu ne kalabalık böyle. Hepiniz hoş geldiniz. Denizli’de bilboardlar, reklamlar gördüm. Denizliler ekmeğini bölüşür vatanı böldürmez şeklinde. Yahu siz demediniz mi 80 terörist kaldı diye. Onlar mı bölecek. Hadi oradan. Bunlar çakarlı arabalarıyla vedalaşmaktan korkuyorlar.”

“YARDIMLAR KESİLECEK DEDİLER, 50 MİSLİ ARTTIRDIK”

“Anadolu’da kamu çalışanlarına, iktidara geldiklerinde sizi işten atacaklar diye asılsız bilgiler yayarak insanları yanlış bilgilendiriyorlar. Ankara için de belediyeyi aldığında yardımları kesecekler diye laf çıkardılar. Ne kesmesi 50 misli artırdık”

HAŞÂ SİZ ALLAH MISINIZ” “Sadece kendilerini inançlı zannediyorlar. Vatandaşların dini duygularıyla oynayarak siyaset yapıyorlar. Haşa siz Allah mısınız? Allah’a şirk koşuyorlar. Hatırlayın bunlar seçim sürecinde Türkiye Cumhuriyeti ibarelerini kaldırdılar. Seçimleri kazandıktan hemen sonra ilk işimiz o tabelaları daha güzelleriyle yenilemek oldu. Bunlar seçim kazanmak için Kandil’e de giderler. Kaldı ki Sayın Akşener açıkladı ve sonradan da itiraf ettiler.”

“DEVLET İMKÂNLARINI ÖZEL İŞLERİNİZ İÇİN KULLANDINIZ, BU YÜZDEN KAYBETTİNİZ”

“Biz 85 milyonun oyuna talibiz. 65 milyon seçmen var. Türkiye’deki her seçmenin oyuna talibiz. Bunlar seçmenleri korkutuyorlar. Siz iktidardakiler 2002’de ilk seçim kazandığınızdaki halinize bakıp bir de şimdiki halinize bakarsanız bu seçimi neden kaybettiğinizi anlarsınız. Devletin bütün imkanlarını kendi özel işleriniz için kullanıyorsunuz. İşte siz bu sefer bu yüzden kaybettiniz.”

“ÖRNEĞİ OLMAYAN MODELLERLE EKONOMİYİ UÇURUMA SÜRÜKLEDİLER”

“Fazla güç insanı bozar. Ağır pahalı projeler yapılarak ülke borçlandırıldı. Dünyada örneği olmayan seçim modelleri oluşturarak ekonomiyi uçuruma sürüklediler. Eskiden ekonomide görev almış bakanlarına gidip görev vermek istiyorlar. Ama onlar da kusura bakmayın siz bizi dinlemiyorsunuz diyerek reddediyorlar. Artık adaletin hukukun adaletin varacağı bir nokta kalmadı. Biz onların deyimiyle ‘Altı Benzemez’ birbirimize benzemiyoruz belki ama bakın uzlaşıyoruz. Bu çok daha güzel bir şey değil mi? Birleşe birleşe kazanacağız.“

“GENÇLERİMİZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LÂYIK”

Gençler en iyi telefona, en iyi tatile, en iyi arabaya sizler layıksınız. Bunlar sadece kendi çocuklarına layık görüyorlar. Bu memleketin her bir genci her şeyin en güzeline en iyinse layıktır

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ