Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Akışık; Askerlerimize yapılan saygısızlıklar boyu aştı.

Reklam
Akışık; Askerlerimize yapılan saygısızlıklar boyu aştı.
Spread the love

iyi parti denizli il başkanı raziye akışık 30 ağustos zafer bayramında askeri çelenk konmamasına tepki gösterdi il başkanı raziye akışık basın acıkması

iyi parti denizli il başkanı raziye akışık 30 ağustos zafer bayramında askeri çelenk konmamasına tepki gösterdi il başkanı raziye akışık basın acıkması.

denizli iyi parti il başkanı Akışık “30 Ağustos töreninde Garnizon Komutanına programda yer almasına rağmen neden çelenk bıraktırılmadı”


Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen programda garnizon komutanına çelenk bıraktırılmadı. Valilik programında yazılı olarak yer alan ama uygulanmayan programa İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık ses yükseltti.
Askerlerimize yapılan saygısızlıklar boyu aştı diyen Akışık, “Vatanımızın birliğini ve bütünlüğünü sağlamış olan tüm milli bayramlar gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına yıllardır katılırım. Milli birlik ve beraberliğin vuku bulduğu ve daha anlamlaştığı bu günlere daha özel bir anlam yükler gereğini yerine getirmeye çalışırım. Yıllardır törenlerde garnizon komutanı çelenk koyar programa uyulur, askerimizin bize kazandırdığı bugünler için ayrıca teşekkür ederdim. Ama bugün görüyorum ki Denizlimizde bulunan en büyük komutana çelenk koymayı çok görüyor,

2016 yılında yaşanan darbe girişiminin ardından böyle bir karar aldığınızı savunuyorsunuz. Herşeye eyvallah da bugüne kadar neden yapıldı? Dün ile bugün arasında değişen şey nedir? Askerimizi itibarsızlaştırma eğiliminde olduğunuz aşikar, hemde bunu aleni yapmaktan geri durmuyor, gözümüzün içine sokuyorsunuz. Benim içim rahat değil. Cennet vatanımızı, milletimizle birlikte savunan mehmetçiğimize karşı yapılan bu tutumu kınıyorum. dedi.

sosyal medyada cok sayıda kullanıcıda yorumlarla tepki gösterdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ