Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Haydi hep Birlikte Partiyi Batırmaya devam ediniz.

Reklam
Haydi hep Birlikte Partiyi Batırmaya devam ediniz.
Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Kongresinde önceki dönem Başkanlığa Aday olan OSMAN SARUHAN sosyal medya sayfasında MERKEZ EFENDİ BELEDİYE MECLİSİNİN ENCÜMEN SECİMİ ELEŞTİRİSİYLE DİKKATLERİ ÇEKTİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINDAN SONRA BEĞENİ VE YORUMLAR HIZLA Trend Topic OLDU.

OSMAN SARUHAN sosyal medya sayfasında yapmış olduğu açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Kongresinde belediye ile uyumlu ilçe yönetimi olacağız bütünleştirici ilçe yönetimi olacağız bir kişiyi bile ötekileştirmeyeceğiz ancak parti disiplininden de taviz vermeyeceğiz diye biz Cumhuriyet Halk Partisi delegesine ve üyesine söz verdiniz. Ancak yapılan encümen seçimlerinde ortaya çıkan tabloda bir encümen adayımız 5 oy aldı yani grubumuzdan 6 arkadaşımız adayımıza oy vermedi. Bu durumu bizlere açıklamak zorundasınız.

Sürekli aynı bahane ile bu meclis yapısını biz oluşturmadık demeyi bırakın. Siz aday olduğunuzda bu meclisin böyle olduğunu biliyordunuz. Madem meclis yapısı kötü ve uyumsuz ya aday olmayacaktınız yada bu saatten sonra o koltuklarda oturmayacaksınız. Ayrıca her seferinde başkanımızın yanındayız laflarıda eskidi. Çünkü basiretsizliğiniz başkanada Cumhuriyet Halk Partisinede zarar veriyor

. Acilen grubumuzda Parti tüzüğüne aykırı olarak adaylarımıza oy vermeyenleri tespit edip(nasılsa oyların fotoğraflarını istemişsiniz) disipline sevklerini gerçekleştiriniz. Disiplin konusunda da 3 kere ifadesini aldığınız ancak hiç birşey yapmadığınız benden başlayabilirisiniz. Son lafım ise sözde partinin büyüklerine ya da akillerine herşeyin farkındasınız, işyerlerinizde masa başlarında herşeyi konuşuyorsunuz hatta ve hatta çok gariz küfürler bile edebiliyorsunuz ancak iş icraata gelince yada danışma kurulları olunca ortada yoksunuz. Haydi hep birlikte partiyi batırmaya devam ediniz……..

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Merkezefendi Belediye Meclisinde yapılan Encümen seçimi sonuçlandı.Seçilen 3 üye ve aldıkları oylar şöyle;Fırat Dağdeviren (MHP) 26 oy.Murat Cımık (Memleket P) 21 oy,Yavuz Aki (AKP) 20 oy.Aday olan diğer Meclis üyelerinin aldıkları oylar şöyle;Ayhan Çetin (İYİ P) 16 oy,Özdilek Koçoğlu (CHP) 15 oy,Sündüz Başsorgun (CHP) 5 oy.MERKEZEFENDİ BELEDİYE Meclisinde partilerin üye dağılımı şöyle;CHP: 11 Üye,İYİ Parti: 8 Üye,AKP : 11 Üye,MHP: 4 Üye,MEMLEKET Partisi: 3 Üye,Bağımsız:

1 Üye.Bilindiği üzere Belediye Meclisinin grup başkanı İlçe Başkanıdır.Encümene aday olan arkadaşlarımızın ittifak dahilinde alması gereken oy 19 olması gerekirken bir adayımız 16, bir adayımız 15, diğer adayımız ise 5 oy alıyor.Kısacası İyi Partili adaya 3 oy, Cumhuriyet Halk Partili bir adaya 4 oy, Cumhuriyet Halk Partili diğer adaya ise tam tamına 14 oy eksik çıkıyor. Siz 31 marttan sonra bu belediyeyi böylemi teslim aldınız yada bu meclisi bu hale nasıl getirdiniz? Geçmişte Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçinin istifasından sonra meclis içinde yapılan başkanlık seçimlerinde partili adayımıza bir eksik oy çıktığında oy vermediği tespit edilen kişinin nasıl partiden uzaklaştırıldığını hatırlayınız.Kim ne iş yaptı ya da yapacak, kim hangi köşeyi tuttu tutacak ya da kim sosyal medyada ne paylaşmış işlerini bırakın. Ve bu oy vermeyenleri tespit edip o çok sevdiğiniz disiplin mekanizmasını çalıştırınız. Ayrıca bir zatı muhterem gibi her başarısızlığı dış güçlere bağlamayın da acilen toparlanın. Aksi halde sizin iş bilmezliğiniz partiye mal olacak. Olan yine gariban partiliye olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ