Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Denizli Valisi Atik’ten Polis Haftası Mesajı!!

Reklam
Denizli Valisi Atik’ten Polis Haftası Mesajı!!
Spread the love

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Polis Haftası Nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik yaptığı açıklamada, “Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıl dönümü vesilesiyle kuruluşundan bu yana gücünü ve güvenirliliğini arttıran, toplumun huzur ve güvenliği için vatanımızın her bir köşesinde fedakârca kutsal görevi icra eden tüm teşkilatımızın Polis haftasını kutluyorum.” dedi.

Atik, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamak için yetkisini kanunlardan alarak görev yapan güzide teşkilatımız, yaptığı ulvi görevle milletimizin sinesinde yerini almıştır. Hayatımızın her alanında yanımızda olan polislerimiz zaman ve mekân mefhumu gözetmeden canları pahasına da olsa göreve atılmaktan hiç çekinmezler.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk: “Polis; asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” diyerek polislerimizin toplumdaki yeri ve önemine değinmiştir. Polis Teşkilatı’nın çağdaş yöntemlerle idare edilmesini ve çağdaş bilgilerle donanmış polislerle yenileştirilmesini isteyen Atatürk’e göre; Ülkenin iç güvenliğinin huzur ve asayişinin sağlanması ve bunun devamlılık arz etmesi çok önemli idi.
Bugün de teknolojiyi yakından takip ederek zamanın şartlarına ayak uyduran, sürekli gelişen bir yapıya sahip olan ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan polis teşkilatımız onur ve gurur kaynağımız olmaya devam etmektedir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 176. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor; görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine de selam ve saygılarımı sunuyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ