Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Yeni Corolla’nın fiyatı belli oldu

Reklam
Yeni Corolla’nın fiyatı belli oldu
Spread the love

Toyota, yenilenen Corolla’nın benzinli versiyonlarını 57.500 liradan, dizel versiyonlarını 77.250 liradan başlayan fiyatlarla bu ayın son haftasından itibaren satışa sunacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 50’nci yılını kutlayan Corolla, yenilenmesinin ardından çok daha Premium ve çok daha prestijli bir görünüme sahip.

Güçlü tasarım ve üstün kaliteyi daha fazla ön plana taşıyan Yeni Corolla, Toyota’nın “Under Priority” ve “Keen Look” tasarım dilini kullanarak yeni bir ön yüze kavuştu. Yeni Corolla’nın kabininde, müşterilere daha geliştirilmiş araç içi teknolojileri sunulurken, aynı zamanda premium algısını arttıran kapsamlı değişikliklere imza atıldı.

Corolla’nın yenilenen dış tasarımı, Toyota’nın sedanını daha prestijli ve gelişmiş bir görüntüye kavuşturdu. Otomobilin genel olarak ön tasarımı tamamen değiştirilirken Yeni Corolla’ya daha geniş bir duruş ve daha premium bir görünüm kazandırıldı.

Yeni Corolla’nın motor seçenekleri arasında 1.4 litre D-4D turbo dizel ve iki benzinli motor (1.33 litre Dual VVT-i, hem VVT-I hem Valvematic sistemlerine sahip 1.6 litre benzinli) bulunuyor.

1.4 D-4D dizel motor, Toyota’nın MultiMode otomatikleştirilmiş şanzımanıyla sunulurken, 1.6 litre benzinli motorlar düz vitesin yanı sıra Multidrive S otomatik şanzıman seçeneği ile tercih edilebiliyor. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ