Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Denizli İYİ Parti Aday Adaylarını Tanıttı

Reklam
Denizli İYİ Parti Aday Adaylarını Tanıttı
Spread the love

Denizli İYİ Parti 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salonu’nda yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Denizli İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk açılış konuşmasını yaptı. Başkan Özer açılışta şu konuşmayı yaptı: Sayın GİK üyemiz, Sayın Belediye Başkan Yardımcınız, Sayın ilçe başkanlarım, Sayın milletvekili aday adaylarımız, çok saygıdeğer IYI Parti’ye gönül vermiş dava arkadaşlarımız, kıymetli basın mensupları IYI Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım programımıza hoş geldiniz.

Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Öncelikle iki gün önce yaşanan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığının kurşunlanması olayını şiddetle kınıyor ve Partimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bugün burada 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde İlimizi temsil edecek milletvekili adaylarımızın belirleneceği, aday adaylarımızı kamuoyuna tanıtmak için toplandık. Bu zor zamanda İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığına başvurma cesareti gösteren bütün arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. İYİ Parti bir cesurlar hareketidir.

İYİ Parti kurulduğu günden bugüne sürekli engellerle karşılaşan ve karşısına sürekli zorluklar çıkartılan bir partidir. İYİ Parti küller içinde yeniden filizlenen umutların partisidir. İYİ Parti Çoban ateşinin Denizli’de yakıldığı partidir. Her türlü engellemelere rağmen partimiz çığ gibi büyümektedir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde partimiz; Köylüsünden-Kentlisine Gencinden-Yaşlısına Zengininden-Fakirine herkesi kucaklamıştır. Milletvekili adaylarımızın partimize katacağı güçle milletimizin bize göstereceği teveccüh daha da artacaktır. Önümüzde, ülkemiz için çok kritik bir seçim vardır. Bu seçim şimdiye kadar yapılmış hiçbir seçimle karşılaştırılamaz kıyaslanamaz.

Çünkü bu seçim; gerçek ile hayalin seçimidir. Çünkü bu seçim, doğru ile yalanın seçimidir. Çünkü bu seçim, vatansever ile vatan satanın seçimidir. Çünkü bu seçim, enkaz altında üşüyenler ile saraylarda yaşayanların seçimidir. Çünkü bu seçim depremde çadır bekleyenler ile çadır satanların seçimidir. Çünkü bu seçim, selde can derdine düşenler ile sahte köprüler yapanların seçimidir. Bizler İYİ Parti’ye gönül vermiş insanlar olarak bu düzeni, önümüzdeki seçimlerde sandıkta değiştirmek için buradayız. Hiç korkmadan, hiç yılmadan bu güne kadar yaptığımız gibi bundan sonrada, engelleri yıka yıka, zorlukları aşa aşa geliyoruz. Her zaman dediğimiz gibi IYI Parti bir cesurlar hareketidir.

Hiç bir şey Bizleri yolumuzdan döndüremez. Bizler bu yola çıkarken, Sevdalarımızı, sevdiklerimizi geride bıraktık. Bizim sevdamız; Vatan dedik, Bizim sevdamız; Bayrak dedik, Bizim sevdamız; Millet dedik, Bizim sevdamız; Devlet dedik, Bizim sevdamız; Kızılelma dedik, Bizim sevdamız; Ülkü dedik. Ülke dedik Biz bu kutlu dava için bu yola çıktık Bizi bu yoldan; İl binalarımıza atılan kurşunlar değil kafamıza sıkılan kurşunlar bile döndüremez. İYİ Partililer, Başbuğumuzun tabiri ile “dik başlı değil, başı dik insanlardır” Siz çok kıymetli aday adaylarımız, İYİ Partinin gönül erleri çıktığınız bu kutlu yolda hepimizin yolu açık olsun.

Bilmelisiniz ki; Bu yolda her zaman engeller olacak, Bu yolda her zaman zorluklar olacak, Bu yolda her zaman tehditler olacak, Bu yolda her zaman Sizleri yolumuzdan döndürmek isteyenler olacak, İşte Her türlü zorluklara rağmen çıktığınız bu kutlu yolda Eğer bir gün zora, dara, sıkıntıya düşerseniz Bizler, her zaman Sizlerin yanında olacağız,

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediklerini hiçbir zaman unutmayın, “Muhtaç olduğunuz kudret, damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur.” NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE…

İYİ Parti’ye başvuruda Bulunan Aday Adaylarının Listesi

1-AYŞE KAN

2-BEKTAŞ İBİŞ                    

3-EMİNE SAĞLIK            

   4-GÜLNUR OYMAK         

5-HASAN AKGÜN

6-İBRAHİM ŞENEL           

7-İLYAS ÇÖLGEÇEN         

8-KADİR TATIK                 

  9-KAMİL UÇARCI            

  10-KEREM KARALP           

  11-MEHMET ALİ UZAKGİDER              

12-MERAL KOCAMAN      

13-MUSTAFA ÇOBANOĞLU

14-MUSTAFA SEZER          

15-MUSTAFA KEMAL ÇOKAKOĞLU 

16-NAZLI YAŞATÜRK         

17-NEBİ ÇUBUKCU            

18-NECMETTİN KARABACAKOĞLU  

19-NURAY ÖZDEMİR        

20-RAZİYE AKIŞIK               

21-SAMİ ÖZTÜRK               

22-ŞEBNEM BABABALIM YAĞCI        

23-TEMEL BAŞBUĞ            

24-UĞUR ÇİZMECİOĞLU                       

25-ÜMİT BAHTİYAR          

  26-VEYSEL KARAÇOR      

   27-YASİN ÖZTÜRK              

Denizli İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk’ün konuşmasının ardından 28. Dönem milletvekilliği seçimi için aday adayı olarak müracaat eden 27 aday adayı sırayla kendilerinden bahseden kısa bir konuşmayla kendilerini tanıttılar. Aday adaylarının tanıtım konuşmalarının ardından sinevizyon gösterisi, İl Başkanı Özer Tunçtürk’ün teşekkürü ve toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ