Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Bolu’da deprem! İstanbul’da hissedildi

Reklam
Bolu’da deprem! İstanbul’da hissedildi
Spread the love

AFAD’ın verilerine göre Bolu’da 4.8’lik deprem meydana geldi. Yerin 8 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İstanbul’da da hissedildi. Kandilli depremin büyüklüğünü 4.7 olarak duyurdu.

Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünü Bolu Kızılağıl olarak açıklarken büyüklüğü 4.7 olarak ve derinliği 9.6 kilometre olarak duyurdu.

‘Çok şiddetli hissettik’

Halk TV’de Can Coşkun’un sunduğu Haber Masası programına telefonla bağlanan CHP Bolu il Başkanı Ersan Türkoğlu, Birkaç artçı sarsıntı oldu. Çok şiddetli hissettik. Bolu Belediyesi’nin önündeyiz yıkılan veya ağır hasarlı bina görünmüyor. Vatandaşlarımız çok tedirgin” dedi.

AFAD: Herhangi bir olumsuz durum bulunmuyor

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, Bolu merkezde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığını bildirdi.

Sezer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bolu ilimizde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım” ifadelerini kullandı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ