Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Tunç Soyer açıkladı: ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasının internet sitesine 3 milyon 700 bin siber saldırı oldu

Reklam
Tunç Soyer açıkladı: ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasının internet sitesine 3 milyon 700 bin siber saldırı oldu
Spread the love

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, “Bir Kira Bir Yuva” adlı yardım kampanyasının internet sitesine dün akşam 3 milyon 700 bin siber saldırı olduğunu söyledi. Soyer, “Bu iyilikle kötülüğün mücadelesi” dedi.

Halk TV, depremzedeler için ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyası düzenledi. Özel yayında 28 bin 466 depremzede ailenin bir yıllık kirasını karşılayacak miktarda bağış yapıldı. Ayrıca binlerce aileye de destek verilebilecek yardım toplandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, özel yayın sonrası yaptığı açıklamada hedeflerinin üzerine çıktıklarını söyledi. Soyer, 33.098 aileye kira desteği için 330 milyon lira toplandığını bildirdi.

Soyer’in Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
“Hedefimizi aştık… 33.098 ailemize kira desteği için 330 milyon ₺ topladık. Dayanışmamızı sürdürecek, büyütecek, yuva sıcaklığına hasret kalan depremzedelerimize hep birlikte destek olacağız.”

“BU İYİLİKLE KÖTÜLÜĞÜN MÜCADELESİ”

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Soyer, bugün Halk TV’de canlı yayında yaptığı son açıklamada ise dün akşamki yardım kampanyası ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntıyı açıkladı.

Soyer, kampanyanın internet sitesine 3 milyon 700 bin siber saldırı gerçekleştiğini söyledi. Soyer, “Bu iyilikle kötülüğün mücadelesi” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ