Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Alev alan samanlar küle döndü.

Reklam
Spread the love

Denizli Acıpayam ilçesinde bir samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında binlerce balya saman alev alev yandı.

Alev alan samanlar küle döndü

Denizli Acıpayam ilçesinde bir samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında binlerce balya saman alev alev yandı.

DENİZLİ ACIPAYAM  ilçesinde bir samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında binlerce balya saman alev alev yandı.

Yangın, Acıpayam ilçesine bağlı Karahöyük Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hasan Aksakal‘a ait bir samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların hızlıca yükseldiğini gören mahalle sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.

Dumanın alevlere yerini teslim ettiği yangını söndürmek için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, hızlıca yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin zamana karşı yarıştığı yangın, uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.

Öte yandan yangın sonucu samanlıkta yaklaşık 2 bin adet saman balyesi kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ