Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen servis minibüsüne çarptı: 1 ölü, 6 yaralı.

Reklam
Spread the love

Edinilen son dakika haberine göre AYDIN’ın Sultanhisar ilçesinde, kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen işçi servis minibüsüne çarptı.

Son dakika haber | Kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen servis minibüsüne çarptı: 1 ölü, 6 yaralı

AYDIN’ın  SULTANHİSAR  ilçesinde, kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen işçi servis minibüsüne çarptı. Arkadan gelen bir otomobilin de karıştığı kazada, kamyonet sürücüsü Ahmet Yörük (49) öldü, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Aydın DENİZLİ  kara yolu Kavaklı Mevkisi kavşağında meydana geldi. Aydın yönünden NAZİLLİ yönüne giden Ahmet Yörük idaresindeki 09 U 2988 plakalı kamyonet, kırmızı ışıkta duran A.Ö. yönetimindeki 09 P 4609 plakalı işçi taşıyan servis minibüsüne arkadan çarptı. Arkadan gelen A.G. yönetimindeki 09 AH 992 plakalı otomobil de kamyonete çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde, kamyonetin sürücüsü Ahmet Yörük’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan 6 kişi ise ambulanslarla Nazilli ve Aydın devlet hastaneleri ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ