Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

KAYALIK CADDESİ TRAJEDİSİ.

Reklam
KAYALIK CADDESİ TRAJEDİSİ.
Spread the love

iyi parti denizli il başkanı raziye akışık

.Şehrinizin tek bir kör kuruşunun özenle harcanması için seferber olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz

2007 yılıydı Sayın Cumhurbaşkanı gelecek açılış yapacak diye bir telaş Kayalık Caddesi şantiyeye döndü . Asfalt kırıldı , taşlar döşendi ama ne taş sürekli lastik kesiyor , sesi gürültüsü cabası , başta minibüsçü esnafımız olmak üzere herkes isyan etti ama Büyükşehir kulağını tıkadı . Sonra şehri kaynağı bilinmez bir dedikodu sardı … Kayalık Caddesi Nişantaşı olacak , Beyoğlu İstiklal olacak diye , emlak fiyatları altüst oldu dengeler değişti , sözde Valilik arkasından başlayan bir meydan ile Bulvara bağlanacaktı ama geçen zaman içinde hiçbiri olmadı , birileri her yeni projede etrafındaki yerleri kapattığı konuşulan birileri alıştığı rantı elde etti belli ki .

Sonra cadde kaderine terk edildi . Geçen yıllarda düşük standart ve kalitesizlik sebebiyle parçalanıp un ufak olan taşlar büyük masraflar yapılarak elden geçti ama yine aynı hikaye oldu dikiş tutmadı cadde .

Şimdi de Sayın Zolan selefi’nin söktüğü asfalta dönüş yapıp bunu müjde olarak sunuyor elbette giden Denizli Halkı’nın parası vergileri .

1100 metrelik bu caddeden gelen rahatsız edici işler parsel parsel satılan , kaynakları boşa harcanan Denizli’mizin en güncel örneğidir .

İYİ Parti olarak isteğimiz müteahhitlere para kazandırmak yerine Denizli Halkına kaliteli ve uzun ömürlü hizmet vermenizdir . Bu örnekte olduğu gibi her adımınızda arkanızdayız . Yakın zamanda iktidarı devralacak İYİ Parti ilk seçimde yerel iktidara da Denizli’de taliptir .

Şehrinizin tek bir kör kuruşunun özenle harcanması için seferber olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz. iyi parti denizli il başkanı raziye akışık .

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ