Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Kılıçdaroğlu ‘Ödemeyin’ demişti… Bakan Kasapoğlu’ndan KYK çıkışı

Reklam
Kılıçdaroğlu ‘Ödemeyin’ demişti… Bakan Kasapoğlu’ndan KYK çıkışı
Spread the love

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Ödemeyin” dediği KYK için Bakan Kasapoğlu, “Çalışma hazır. İlk kabinede gündeme gelecek” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK borçları ile ilgili olarak, “Adımlarımızı atacağız, çalışmalarımız hazır Kabine toplantısının ardından cumhurbaşkanımız etraflıca bu konuyu kamuoyu ile paylaşacak” dedi.

Kasapoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

351 sayılı Yurt Hizmetleri Kanunu var. Yurt içi Üretici fiyat endeksi bu işin kanununda yer alan bir konu. Bir faiz uygulaması değil ana muhalefet partisi liderinin ifadesiyle. Gençlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik. Hizmet anlayışımızda gençlerimiz de hiçbir mağduriyete feda edilemeyecek kadar önemli. Yurt içi Üretici fiyat endeksi ile alakalı konuları detaylıca çalıştık.

Adımlarımızı atacağız, çalışmalarımız hazır Kabine toplantısının ardından cumhurbaşkanımız etraflıca bu konuyu kamuoyu ile paylaşacak.

Kılıçdaroğlu: Ödemeyin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğrenci ve mezunların sosyal medyaya tekrar tekrar taşıdığı KYK mağduriyetine ilişkin “Gençlere sesleniyorum: Faizli KYK borçlarını ödemeyin! Bir sene içinde iktidara geliyoruz; sözünü verdiğim gibi, sizden sadece ana para talep edilecek, o da iş bulduğunuzda” demişti

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ