Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Vekili,YanKoltuklaraAtınca…

Reklam
Vekili,YanKoltuklaraAtınca…
Spread the love

Denizlispor’un bugün evinde Tuzlaspor’la oynadığı maçta, tam anlamıyla bir protokol krizi yaşandı. Meclis’e CHP Milletvekili olarak giren, geçtiğimiz yıl istifa ederek bağımsız olarak vekilliği sürdüren H. Teoman Sancar, protokol tribününde, il başkanlarının bulunduğu yere kaydırılınca, Gençlik ve Spor İl Müdürüne ‘Bu kadar yaranmaya çalışma, sana da kalmaz o makam” diyerek tepki gösterdi ve yerinden kalkarak Müdür Ahmet İbanoğlu’nun yerine oturdu.

Konuyla ilgili tepkisini dillendiren Denizli Milletvekili Teoman Sancar “ Bu bir saygısızlık ve terbiyesizliktir. Yasa ve yönetmeliklerle herkesin yeri belirlenmiştir. Kendilerini kınıyorum” dedi.
Maç sonrası sosyal medya hesabından da konu ile ilgili açıklamaya yayımlayan Sancar tepkisini şu şekilde dile getirdi:
“Horozumuza olan sevdamız adına bugüne kadar ses etmedik hep sustuk rahmetli Kazım Arslan ağabeyim ile milletvekili olarak gittiğimiz ilk maçta bile devamlı “bir yana geçin “ gibi saygısızlıkları sineye çektik; çünkü derdimiz protokol değil Denizlispor olmuştur hep. Bugün katıldığım Denizlispor maçında artık yandaşlık hangi safhaya gelmişse, Denizlimizin bir milletvekili olarak hiç bir yönetmeliğe uyulmaksızın muhalefete karşı yine bir öteleme çabası gördüm ve bu sefer protesto ederek başka bir yerde oturdum.
Bu kadar yaranmaya çalışmak cidden olmaz müdür bey sana da kalmaz o makam!!!’ kaynak sosyal medya ve şifrehaber.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ