Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Ege Yıldızlarına transfer olarak tarihe geçti.

Reklam
Spread the love

Denizlili başarılı hokey oyuncusu Ayşe Ebrar Alvan, Hokey Süper Lig takımlarından Ege Yıldızlarına transfer olarak tarihe geçti

Hokey yıldızlarını keşfediyor projesinde 2007 doğumlu oyuncu Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir in dikkatini çekti. Kulübün alt yapısına alınarak U14, U16 takımlarında başarı merdivenlerini hızla aşarak Süper Lig kadrosuna alındı.
Denizli tarihine geçen Alvan, “Çok mutluyum. Takımın başarısı için elimden geleni yapmak için sürekli mücadele edeceğim. Desteklerinden dolayı hocalarım ve aileme sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

9-17 Nisan Kadınlar Açık Alan Süper Lig maçları şuanda Gaziantep ilinde devam ediyor.
Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir ise ” Ayşe saha içinde ve saha dışında çalışkan ve örnek bir karakter. Denizli’den böyle bir sporcuyu kazandığımız için gururluyum. Ayşe gelişime açık bir sporcu. İnşallah hayalleri olan Milli Takım hedefini de gerçekleştirecektir.” diye konuştu.
Ayşe Ebrar Alvan kimdir ?
2007 yılında Denizli ili Tavas ilçesinde dünyaya geldi. Sait Kalaycıoğlu Ortaokulunda okurken Hokeyle tanıştı. Ortaokulu dereceyle bitirdi. Şuanda Tavas Zeybekler Anadolu Lisesinde Öğrenim görmektedir. Profesyonel Sporcu kategorisinde spor yaşantısını devam ettirmektedir.
Denizlili Ayşe, Tarihe Geçti

kaynak denizli

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ